Мустафа Карадайъ: Трябва да спрем държавния рекет и партийният ботуш на ГЕРБ

Мустафа Карадайъ: Трябва да спрем държавния рекет и партийният ботуш на ГЕРБ

За пълно противопоставяне на политиката водена от ГЕРБ се обяви водачът на листата за народни представители от ДПС в Смолян Мустафа Карадайъ пред жителите на с. Ляска.

„Трябва да спрем държавния рекет и партийният ботуш на ГЕРБ. Едва тогава можем да мислим за спиране на кризата и развиване на страната ни“, заяви Карадайъ на събирането в маданското село. Той определи като демагогия, говоренето на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Мадан. Тогава той обяви, че безработицата е нулева, а хората в мините получават по 2 000 лв. Събралите се също възроптаха срещу тези думи. „Ние се чудим как да вържем двата края, а повече от 40% от нас са безработни. Как може така да се изричат такива неистини пред цяла България“, бяха коментарите от страна на жителите на с. Ляска. Според Карадайъ, ДПС ще се бори да направи живота на хората по-лек, като Родопите ще бъдат приоритет, както за него така и за движението.

„Знаем, че мотиките на хората ръждясаха, а причината лоша оценка за управлението на ГЕРБ бе дадена и от областният лидер на ДПС Салих Аршински. „ГЕРБ ни върнаха на нивото от 1997г., когато държавата също беше в колапс. Който казва, че партията на Бойко Борисов може да управлява, за мене лично има някакви здравословни проблеми, граничещи с шизофрения. Как е възможно едно правителство да бъде свалено с метеж от хората, а участниците в него отново да искат да управляват, че нали ако можеха, щяха да го правят и да си изкарат мандата. Никога повече не трябва да са във властта, тъй като ще бъде пагубно за народа. Те ликвидираха всичко“, коментира Аршински.

На срещата с жителите на с. Ляска присъстваха още – Петя Ризова, д-р Петър Фиданов, кметът на Мадан Фахри Молайсенов, общинският съветник на ДПС в Община Мадан Хайри Садъков, представители на МДПС и др.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе