Млади социалисти със законодателни инициативи към кандидат-депутатите

Млади социалисти със законодателни инициативи към кандидат-депутатите

Младите социалисти в област Смолян връчиха пакет със законодателни инициативи към кандидатите на левицата за 42-ото народно събрание. Това стана на официална церемония днес, когато се отбелязва Световният ден на младежката инициативност. Председателят на младите социалисти в Област Смолян Георги Кисьов, който лично е ангажиран с младежката безработица, връчи проекта. Той е с конкретни предложения, които да улеснят младите хора в тяхната реализация.

Кандидатите за депутати в Смолянско, водени от Дора Янкова, обещаха този проблем да залегне в по-голямата част от работата им в бъдещия парламент. Янкова, която е водач на листата на Коалиция за България в Областта, веднага одобри заложените промени. Тя е наясно, че в момента именно младите хора в България са най-сериозно засегнати от управлението на ГЕРБ последните 3,5 г. Янкова заяви, че с няколко промени на закона, младите българи повече няма да мислят за физическото си оцеляване, както е в момента, а ще могат да се развиват.

„Ще спрем тиранията на кабинета „Борисов”. На народа ни му омръзна от лъжите на досегашните управляващи”, отсече Янкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе