Коалиция за България: Има вълна на промяна в България

Коалиция за България: Има вълна на промяна в България

Има вълна на промяна в България. Ще я пренесем и в Смолянско. Това заяви лидерът на листата на левицата в областта Дора Янкова на предизборна среща в кв. „Райково”.

В квартала поискаха работа, която последните 4 години им е била отнета от управлението на ГЕРБ. Янкова обеща да работи в парламента Родопите да възвърнат своя облик. „Пламен Орешарски е бъдещият премиер на България. Той дразни опонентите на левицата, защото е можещ политик. Орешарски е подготвен и знае как може да се управлява, да отлепи държавата ни от дъното. Българският пенсионер се нуждае от индексиране на пенсиите си, а Коалиция за България това ще го прави, защото има опита. През февруари хората излязоха на улицата, защото им омръзнаха изтезанията на Борисов”, каза Янкова.

Тя обърна внимание и на стореното от ГЕРБ последните 4 години в Смолянска област. „Пътищата са възможността на нашия край за икономическо развитие. ГЕРБ обаче не направи нищо за нас. Какво ни вълнува в областта 111 км нови магистрали? Нищо. Най-важният път Асеновград – Смолян е като скъсана черга. Как тогава да дойдат инвеститорите, след като не могат да стигнат до тук? Ще дадем подкрепа на хората, за да отдъхнат. Чувствам, че има нагласа за промяна”, обобщи Дора Янкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе