Кандидат-депутатите от листата на ДПС на среща в с. Старцево: На 12 май трябва да върнем държавата в ръцете на народа

Кандидат-депутатите от листата на ДПС на среща в с. Старцево: На 12 май трябва да върнем държавата в ръцете на народа

„На 12 май трябва да върнем държавата в ръцете на хората, след това феодално управление през последните повече от три години“, призоваха кандидат-депутатите смолянската листа на ДПС по време на среща с населението на златоградското село Старцево. Според представителите на Движението за права и свободи, ако нещата не се променят страната ни ще бъде обхваната от социални бунтове, тъй като населението е отчаяно, а търпението им се е изчерпало.

„За първи път човек от Родопите се самозапалва, а в основата на това е недоимъка. Преди да дойдем в с. Старцево, ние минахме през няколко села в района. Видях как хората ги е страх да се срещат с нас, тъй като разни горски си позволяват да ги заплашват. Ако някой смеел да дойде на нашите срещи, нямало да получат дърва за огрев през зимата“, разказа Аршински. Той бе категоричен, че този начин на управление трябва да бъде прекратен на 12 май.

„За да може вече в държавата всички да сме равни трябва в управлението да участва ДПС“, категоричен бе водачът на листата Мустафа Карадайъ. Според него това е възможно само, ако партията има достатъчно депутати в парламента, за което е нужна подкрепата на хората. „Всички виждаме как управлението на ГЕРБ бе съпроводено от куп скандали, дори те се задълбочават и сега. Вадят си кирливите ризи по време на изборите, това може само да се спре с решетки“, коментира Карадайъ.

Специално да подкрепи листата на ДПС от 22 – ри МИР пристигна водачът на партията от Бургас – Хюсеин Хафъзов. Неговото потекло е от близкия град Неделино. „Няма партия, която повече да мисли от нас за малките населени места в България. Това сме го доказвали не един път, най вече когато сме били в управлението на страната. ДПС е партия, която е част от вас, а и вие сте част от нея“, обърна се Хафъзов към хората в Старцево. Той насърчи хората да не се крият, че идеите им съвпадат с тези на ДПС, а с гордост да го заявяват. „Ние не искаме нищо друго освен да живеем свободни, да знаем, че държавата мисли за нас и ни решава проблемите“, каза още Хюсеин Хафъзов. На срещата присъстваха и кандидат-депутатите Петя Ризова, д-р Петър Фиданов и Росица Станевска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе