ГЕРБ спечели местните избори в Долен

ГЕРБ спечели местните избори в Долен

Кандидатът на ПП ГЕРБ Валентин Караасенов спечели частичните избори в златоградското село Долен. На балотажа в неделя Караасенов получи 338 гласа в своя подкрепа срещу 320 гласа за опонента му от НДСВ Здравко Благоев.

Изборите преминаха тежко, но благоприятно за нас. Избирателната активност беше малко по-висока от първия тур. Вотът премина спокойно, без напрежение, без нередности, каза общинският лидер на ГЕРБ в Златоград Недялко Славов, който е и кандидат за депутат.

По думите му в Долен всички се обединили срещу кандидата на ГЕРБ. Това беше негласно обединение между местната структура на БСП, „България на гражданите“, НДСВ и останалите, посочи Славов. Според него обаче въпреки всичко, правилната кауза е спечелила. „Благоприятният знак е, че не си губим хората. Имаме един константен резултат и нямаме отстъпление от него, с малка разлика сега има някакъв прогрес, но по същество сред нашите привърженици няма отлив и аз прогнозирам добро представяне и на парламентарните избори“, коментира Недялко Славов.

Вирни се горе