Емил Хумчев се ангажира със строителството на спортна площадка в село Долен

Емил Хумчев се ангажира със строителството на спортна площадка в село Долен

Вторият в листата на Коалиция „БСП Лява България” Емил Хумчев уважи традиционният курбан за здраве в златоградското село Долен. Стотици жители и гости на селото споделиха благословената трапеза, наричайки за здраве и по-добър живот за всички българи. Хумчев поздрави множеството, пожелавайки им дълголетие, здраве и късмет.

„През последната година село Долен и община Златоград бяха мой приоритет като зам.-областен управител. Радвам се, че правителството на Пламен Орешарски подкрепи Родопите и нашия край, защото заслужаваме да живеем по-добре”, изтъкна Хумчев. Той призова жителите на Долен да подкрепят БСП, гласувайки с номер 22 в бюлетината на 5 октомври, за да може справедливото развитие да продължи.

В Долен Емил Хумчев се срещна с младежите от селото, които поискаха от кандидат-депутата съдействие за изграждане на спортна площадка. Тъй като липсват каквито и да е условия за спорт младите хора пътуват по 25 км до Златоград, за да тренират. „8 години политиците само ни лъжат, но нито общината, нито досегашните депутати помогнаха”, заявиха младежите.

Емил Хумчев се ангажира, че ако БСП е първа сила на предстоящите избори още до месец април ще съдейства за построяването на спортно игрище с оборудване за различни видове спорт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе