Емил Хумчев: Аз ще съм гарант минералната вода от Ерма река да стигне в Златоград

 Емил Хумчев: Аз ще съм гарант  минералната вода от Ерма река да стигне в Златоград

Историята говори – винаги когато БСП управлява за Златорад се случват най-хубави неща, заяви вторият в листата на социалистите

Златоград ще има минерална вода, ако подкрепите номер 22 в бюлетината на 5 октомври и гласувате за БСП. Това заяви вторият в листата на социалистическата партия в Смолянска област Емил Хумчев, който проведе срещи с жители на Златоград и най-голямото село в областта – Старцево. Проектът, който е от жизнено значение за развитието на града, е приоритет единствено когато БСП е на власт. „Това не е предизборно обещание, това говори историята на проекта“, подчерта Хумчев. Той припомни, че стратегическото начинание започва да се реализира по времето на Тройната коалиция, но през 2009г. е замразено от ГЕРБ.

Още в първите си дни правителството на Пламен Орешарски осигури 3 млн.лв., с които сондажът в Ерма река започна и горещата вода вече е на повърхността. „Изграждането на топлопровод, по който водата да стигне в Златоград ще е мой личен ангажимент и кауза за БСП“, категоричен бе вторият в листата. При посещението си в Златоград лидерът на червената партия Михаил Миков също се ангажира с довършването на проекта. „Най-хубавото за Златоград се случва винаги при управление на БСП – пречиствателна станция, строителството на граничния пункт Златоград- Термес, сондажът и др. Затова ви призовавам да ни подкрепите, за да може развитието да продължава,“посочи Хумчев.

В Старцево, кандидатът за народен представител бе посрещнат с аплодисменти и благодарности от местното население. „Идвам при вас с гордо вдигната глава. Сега когато минавам по новоизградените улици изпитвам удовлетворение за добре свършена работа“, заяви Емил Хумчев. С над 500 хил.лв., отпуснати от кабинета „Орешараски“, в селото се асфалтираха три основни улици, които години наред бяха проблем за местните жители. Със средства от ПУОДОС, по настояване на Хумчев, в Старцево се изгради и нова детска площадка, за което младите майки изразиха огромната си благодарност. Хумчев заяви, че това е политиката на БСП – мисъл и грижа към малките населени места, подкрепа на хората и перспектива за регионално развитие, без делене на религиозен или партиен принцип.

Емил Хумчев изрази личната си тревога от засилената тенденция в общината, а и в цялата страна, масово да емигрират млади хора и цели семейства да се преселват в чужбина. Решаването на демографската криза трябва да бъде национална задача, кауза на всички политициЧ, посочи вторият в листата на Коалиция “БСП лява България“ и даде обещание на златоградчани, че с всички сили ще се бори и настоява този пагубен процес да бъде сред най-важните приоритети в следващото управление на страната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе