ДПС откри офис в Неделино

ДПС откри офис в Неделино

Движението за права и свободи вече има офис и в Неделино, обл. Смолян. Партийният клуб бе открит днес от водачът на листата на ДПС в Смолян Мустафа Карадайъ и Салих Аршински, който е осми в листата. Офисът се намира в центъра на родопския град, като на церемонията присъстваха още Десислава Димитрова и Елисавета Кехайова, които са съответно трета и шеста в листата на ДПС за Смолянския регион.

„Радвам се, че вече ДПС има свой клуб в Неделино и това ще помогне за надграждането на партийната структура в общината“, заяви Мустафа Карадайъ, който е и секретар на ЦОБ на ДПС. Своето задоволство изрази и областният председател на ДПС Салих Аршински. Десетките присъстващи на радостното събитие бяха приветствани и от Елисавета Кехайова, която е родом от Неделино.

„Радвам се, че най-после и в моя роден град има офис на ДПС, това трябваше да стане много отдавна“, каза след прерязването на лентата Елисавета Кехайова, която е и в листата на ДПС в Кърджали. Тя пожела успех на местната организация, като подчерта, че силно се надява структурата да се развива сериозно и ДПС е непреодолим фактор в общината и региона. От своя страна общинският председател на ДПС – Неделино Ружко Халваджиев изказа своята благодарност към централното ръководство на ДПС, както и към областната структура за разкриването на партийния клуб в неговия град.

„Благодаря Ви, това е една моя сбъдната мечта“, заяви Ружко Халваджиев. Специално за събитието в Неделино бяха и представители на ДПС – Кърджали – Мюмюн Рамадан, Ремзи Имамов от с. Средец, но дълги години живее в гр. Джебел, като пети мандат е общински съветник от ДПС и Юксел Селим.

На откриването на офиса присъства областният лидер на младежката структура на ДПС Илиан Горанов, общинските лидери на младежите в Мадан и Смолян Шебан Билянов, Велизар Шкодров, както и техният домакин Делян Башев – общински председател на МДПС – Неделино. След официалната част кандидат-депутатите дадоха и отговори на всички въпроси, които им бяха поставени от хората в Неделино.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе