Дора Янкова провери в джоба на Дянков колко пари събра в Смолян

Дора Янкова провери в джоба на Дянков колко пари събра в Смолян

Куклите на лидерите от ГЕРБ посетиха родопския град

Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и дори уволненият Симеон Дянков се изсипаха вкупом вчера на главната улица в Смолян.

Поради големия интерес на смолянчани куклите събираха по 5 лв на снимка за спомен, за да пестят пари за Цветанов и Борисов, когато влязат зад решетките и ще трябва да си купуват цигари. „Да им дадем отсега, че в затвора не пускат всеки”, кахъреше се куклата на Дянков.

Водачката на лявата листа в Смолянско Дора Янкова провери лично в джоба на Дянков колко парички е събрал в Смолян. Защо не сте в Америка, а тук, чак в Смолян, попита го Янкова, но отговор не получи. Затова пък опъна ухото на Цветанов, през което влиза информацията от срс-тата.

“Здравейте богаташи, здравейте бъдещи имигранти!”, бодро поздравяваше кукленият квартет минувачите. " Я, този човек е богат, яде сладолед, я да му намалим пенсията" – така Дянков пресрещна един пенсионер.

Симеон Дянков обеща на смолянчани да не пипа детските надбавки, а направо да ги взема, както и да не вдига пенсиите и заплатите. „Моите ръце бъркат във вашите джобове”, обясни Дянков на хората.

Цецка Цачева сподели, че досега не е посетила Смолян, защото момчетата от ГЕРБ не са направили нито един път до красивия родопски град.

Не обичам да говоря, а да записвам и имам воля да продължа да слухтя, обобщи куклата Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе