Д-р Даниела Дариткова в Златоград: ПП ГЕРБ е доказала, че може да преодолява тежки кризисни ситуации

Д-р Даниела Дариткова в Златоград: ПП ГЕРБ е доказала, че може да преодолява тежки кризисни ситуации

Ние заставаме пред вас с открито лице и агитираме за ГЕРБ, защото сме доказали, че можем да преодоляваме тежки кризисни ситуации. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ за Смолянска област д-р Даниела Дариткова в Златоград. Днес пред местната общественост тя представи кандидатите за депутати от ГЕРБ. Представи ги като отбор от професионалисти, но не в политиката, а всеки в своето поприще.

„ГЕРБ се появи на политическата сцена, за да разбие статуквото и плана, начертан в годините на прехода, за разграбване на България. Затова отпорът срещу нас беше толкова силен. Ако сега погледнем назад, е ясно, че метежът, организиран през зимата на 2013 г. срещу ГЕРБ, беше предварително замислен. Не е случайно три ЕРП-та едновременно да сбъркат и отчетат 40 дни тока на хората. Не е случайно, че водачът на тогавашните протести се озова в листите на други политически партии. Не случайно бе организирана „Костинбродската афера. Въпреки всички атаки ГЕРБ отново стана първа политическа сила, но беше изместена с едно задкулисно съглашателство. И всичко това трая година и 2 месеца, но ни коства твърде много. България загуби посока. Дестабилизира се финансово. Загуби доверието на европейските партньори. Сега очакваме от сънародниците си да имат съзнание за историческа мисия“, изтъкна д-р Дариткова. Тя посочи, че колкото и негативи да има срещу политическите партии и демокрацията, досега не е измислена по-справедлива форма на управление. „Ние искаме да докажем колко е важно европейското бъдеще на България, че няма да продадем тези, които са отстоявали в годините мястото на страната ни в ЕС. Искаме да начертаем светло бъдеще за децата ни. Ние виждаме това бъдеще в Европейския съюз. Искаме да вървим по този път, който ще отведе страната ни до развитите европейски страни“, допълни тя. И призова златоградчани да се доверят на партия ГЕРБ, която натрупа опит и се поучи от грешките си. Подчерта, че когато всички се опитваха да унищожат ГЕРБ и предсказваха, че тя ще последва съдбата на други политически формирования, ГЕРБ показа, че е силна и единна, че единствена отстоява дясното в България.

„Искрено се надявам предизборните страсти бързо да отшумят и България бързо да се стабилизира. Въпреки опитите на наши опоненти да ни чертаят следизборни сценарии, категоричното ни послание е , че няма да правим коалиция с БСП и ДПС“, заяви пред съгражданите си Недялко Славов, вторият в листата на ГЕРБ. Той изтъкна, че ако има град, в който най-ясно пролича каква политика води ГЕРБ, това е Златоград – с подобрената централна градска част и толкова много реализирани проекти в града, в селата и в болницата. Подчерта, че при правителството „Орешарски“ дори проектите били политизирани. Приоритет е даван на общини, чиито кметове са от БСП и ДПС. Той не скри разочарованието си, че дори стратегически важният проект за минералната вода не получи финансиране през последната година. Той пое ангажимент в следващия мандат депутатите на ГЕРБ да работят за по-добра инфраструктура в града и селата, за инвестиции в здравеопазването, за финансиране на проекта за геотермалната вода. „Моята амбиция е този проект да бъде доведен до край в рамките на следващия мандат“, посочи той. И призова: „Бъдете активни! Гласувайте! Едно управление е легитимно, когато е избрано от висок процент избиратели!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе