3000 години стаж удостовериха с документи социалистите в Борино

3000 години стаж удостовериха с документи социалистите в Борино

Коалиция за България първа сила на предстоящите избори, а ПЕС начело на Европа постави като приоритет червеният общински съвет в Борино

3000 години трудов стаж удостовериха с трудови книжки социалистите в община Борино. Членове на партията от Борино, Ягодина, Буйново и Кожари отбелязаха с тържество началото на предизборната кампания за европейските избори в родопската община, както и поредицата от празници, започващи на 1 май. По инициатива на общинския председател на социалистите Цветка Такова всички членове на партията донесоха трудовите си книжки, за да си припомнят миналите трудови години, размера на заплатите, както и дългият стаж трупан в едно предприятие. Общият сбор на трудовия стаж на членовете и симпатизантите на лявата партия стигна 3000 години. „За съжаление в днешно време човек трудно може да се похвали с подобни трудови книжки, затова е важно Коалиция за България да победи на предстоящите избори, а социалистите да поемат управлението на Европа”, заяви Такова. По думите й програмата на социалистите гарантира рестартиране на икономиката и разкриване на нови работни места, за да може и младите хора да имат трудови книжки.

Тя представи постигнатото от правителството на Орешарски, очерта приоритетите пред страната ни и Европа и призова членовете на левицата за максимална активност. „Важно е много повече хора да гласуват с номер 15 в бюлетината, защото Европа е пред съдбовен избор и всеки глас ще отиде, за да се промени политиката и отношението към работещите и по-бедните страни”, каза още Такова.

Тя припомни активната роля на БСП и спазеното обещание на премиера Пламен Орешарски да разкрие отново болницата в Девин. „БСП е единствената партия, която изпълнява ангажиментите си, мисли за хората и помага на Родопите”, подчерта Цветка Такова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе