С букети градински цветя и аплодисменти посрещнаха Дора Янкова в Левочево и Бостина

С букети градински цветя и аплодисменти посрещнаха Дора Янкова в Левочево и Бостина

Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова проведе срещи с жителите на селата Левочево и Бостина. В диалога с жителите участваха и кандидатите за общински съветници от БСП- инж. Атанас Устабашиев , адвокат Иван Апостолов, Рабие Кьосева, Виолета Бояджиева, Петър Харадинов и Павлина Марковска. И в двете села кандидатите на Левицата бяха посрещнати с букети градински цветя, бурни аплодисменти и с пожелания за пълен успех на предстоящите избори на 23 октомври с номер 8 от интегралната бюлетина.

В Левочево Янкова отчете строителството на пътя от селото към Райковски ливади, благодарение, на който се развива успешен туризъм. Кандидатът за кмет пое ангажименти за следващия мандат в духовността, ремонт на пътя до гробището, укрепване на шосето към Устово, ремонт на читалището.

В село Бостина Дора Янкова отчете направения основен ремонт на читалището по програма „Красива България“, както и съдействието за рехабилитацията на главен път Соколовци- Средногорци, чрез който се е подменила водопроводната мрежа на селото и са изградени нови тротоари. Янкова пое ангажимент в следящия мандат да се ремонтират голяма част от улиците в селото. „Ще продължим да работим заедно за развитието на село Бостина, като част от амбициозната ни програма за следващ управленски мандат“, подчерта тя. Бостина приветства и инициативността на Янкова и селската кметица Маргарита Шукерова за oбновяване облика на селото.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе