Кандидатът на ПП ГЕРБ за Момчиловци се срещна със свои симпатизанти

Кандидатът на ПП ГЕРБ за Момчиловци се срещна със свои симпатизанти

На 24 септември 2011г. представители на ПП ГЕРБ и техният кандидат – кмет за Момчиловци Каменка Маринска се срещнаха с жители на селото. На срещата присъства и евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев.

„За да се върне доверието в управлението трябва да се заложи на добър, работещ екип. Само с участието на хората може да се гарантира прозрачност и коректност”, каза на срещата Маринска.

Голямата възможност за развитието на Момчиловци и региона е отглеждането на билки. „Ако някой очаква, че на село ще се открият 500 места за директори, това няма да стане. Малко е да кажа, че ще направя всичко възможно този проект да се осъществи. Въпреки това не мога да накарам хората да работят. Това, което мога да направя е да създам възможности за това”, добави Каменка Маринска. Ако жителите на селото проявят интерес, до година може да се построи дестилационна за извличане на екстракта и Момчиловци да стане център на производството. От срещата стана ясно, че интерес към лечебните масла проявяват фирми от Индия. „Това е проект, които може да се осъществи още напролет, а не в края на мандата, като в същото време хората ще продължат да упражняват досегашния си поминък”, добави Маринска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе