Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от БСП почетоха празниците по случай празника на Смолян и освобождението на Родопите

Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от БСП почетоха празниците по случай празника на Смолян и освобождението на Родопите

Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова поднесе букет с цветя и се поклони пред паметника на полк. Владимир Серафимов в центъра на Смолян по повод 99-та годишнина от освобождението на родопския край. Празника на Смолян уважиха и кандидатите за общински съветници от листата на БСП – инж. Атанас Устабашиев, Иван Апостолов, Димитър Кръстанов, Петър Харадинов, Михаил Генчев, Арсен Маслев, Евгений Атанасов, Георги Кисьов, Рабие Кьосева, Анета Шехонова и др.

От името на листата със съветници на БСП пред паметника бе положен венец в знак на преклонение пред подвига на полк. Серафимов и славните воини от 21 –Средногорски полк. След церемонията по поднасяне на венци и цветя, Янкова и кандидатите за общински съветници наблюдаваха традиционната тържествена заря проверка, както и в народното веселие в центъра на града.

В.и.д. кмет на община Смолян инж. Румяна Янчевска произнесе слово, напомняйки за събитията от преди век, подчертавайки, че на днешния ден родопчани заедно отдават своята признателност и благодарност към десетките воини, отдали живота си за свободата и независимостта на България и Родопите.

По-рано днес, кандидатите за общински съветници от БСП инж. Атанас Устабашиев, Иван Апостолов, Димитър Кръстанов, областният председател на партията д-р Тодор Кумчев и депутатът инж. Димчо Михалевски поднесоха венци и се поклониха пред паметника-костница на връх Средногорец.

Купуването и продаването на глсове е престъпление.

Вирни се горе