"Има такъв народ" обяви кандидатите за народни представители за област Смолян

"Има такъв народ" обяви кандидатите за народни представители за област Смолян

Ден, след както Слави Трифонов представени експертите в партията му в секторите здравеопазване, образование, икономика, финанси, спорт и обяви,че ще е водач на изборните листи във Варна и Стара Загора на политическия си проект “Има такъв народ” станаха ясни и кандидатите за народни представители за област Смолян. Днес, листата беше регистрирана в РИК-Смолян.

Водач е Александър Вълчев. Той е роден на 6 януари 1973 година в Смолян. В родния си град е завършил средно образование – „Промишлена електроника“ в Техникум по механотехника. По-късно се дипломира и в УНСС, специалност „Икономика и управление на социо-културната сфера“. „Преди това не съм знаел какъв искам да стана, но след като гледах „Ку-ку“, вече знаех. Такъв и станах“ – обяснява амплоато си на сценарист Александър Вълчев. Извън шоуто Вълчев пише и текстове за песни.

Втори в листата на "Има такъв народ” е координаторът на партията за област Смолян Асен Кехайов. На трето място е Йордан Фотев, на четвърта и пета позиция са Моника Карамитева и Пламен Красимиров.

Вирни се горе