Фолкпевиците правят пачки на 31-и

Фолкпевиците правят пачки на 31-и

Фолкпевиците продължават да бъдат най-желани и търсени за новогодишните празници. Макар и с намалени тарифи, силиконовите красавици превзеха първите места в класациите на заведения за празничната нощ. Те също направиха компромиси в кризисното време, но повечето ще пеят на няколко места, преди и след като настъпи 2011 година.

Чалгата си е чалга, но Лили Иванова е безспорната прима за всеки концерт и събитие. Няма площад, клуб или заведение, което да не мечтае тя да пее при него. За нея винаги валят запитвания от различни места за новогодишната нощ. Този път тя изненада с решението си и вместо отново да радва варненци, Лили ще посрещне 2011 г. в столичен микс клуб. След нея в последния момент се класира Азис. Ромският славей си уреди участие в софийско заведение за хонорар от 20 бона. Едва тогава са Преслава и Ивана, чийто официален хонорар е по 8 бона. Преслава ще пее в София и на Боровец, така че тя също ще събере почти колкото Азис.

Ветеранката на попфолка Глория също ще запише добра сума, защото ще пее на две места в новогодишната нощ във Варна. Странно е, че най-добрата фолкпевица Софи Маринова не получава големи хонорари за участие. Официално Константин, който също е много търсен за вечерта на 31 декември, е отказал доста покани. Той ще пее само в едно софийско заведение, защото иска да се прибере при съпругата си и едномесечното бебе.

Бизнесменът Коко Динев, за когото се знае, че слабост са му хубавите фолкпевици, решил да си поръча сръбската звезда Цеца Величкович. Да, ама г-жа Ражнятович не откликна на неговите молби. Съпругата на Коко Динев Емилия има участие чак в Сливен, а в Сандански, но не в неговото заведение, ще лее песни една от предишните му изгори Нелина.

Топ 15 на най-търсените попфолк изпълнители за Нова година: Азис 20 000 лв.

Преслава 8000 лв.

Ивана 8000 лв.

Камелия 7000 лв.

Глория 6000 лв.

Десислава 6000 лв.

Андреа 5000 лв.

Галена 5000 лв.

Елена Паришева 5000 лв.

Алисия 5000 лв.

Малина 5000 лв.

Емануела 4000 лв.

Константин 4000 лв.

Софи Маринова 3000 лв.

Вирни се горе