Фирма дари лаптопи на ученици в Девин

Фирма дари лаптопи на  ученици в Девин

За доброто- заедно!

Днес кметът на община Девин Здравко Иванов връчи компютри, дарени от фирма “Джейбоксерс”- София, на ученици с проблеми при обучение в електронна среда поради липса на устройства. “Обучението е най- важният фактор за развитието на един човек и като отговорни хора, е необходимо да направим всичко възможно то да продължава напред, независимо от външните фактори. Желая Ви много успехи, много здраве, не спирайте да вярвате в себе си и да следвате мечтите си! Не забравяйте, че човек може да бъде всичко, което пожелае! Весели празници!” Това пожела на младежите кметът на община Девин Здравко Иванов.

Учениците при СУ " Хр. Ботев"- град Девин,- Красимира Сакалийска – 10 кл., Върбина Кескинова – 11 кл. , Муххамед Али-с.Грохотно- 11 кл., Георги Петров- 7 кл., Сюзан Митева- 12 кл., получиха своя коледен подарък, дарен от фирма “Джейбоксерс” – град София с управител Кирил Юруков.

Фирма " Джейбоксерс" реши да направи това дарение за децата, мотивирано от дарението на кмета Здравко Иванов, по- рано тази година, който предостави с лични средства пет компютъра на деца от община Девин със затруднение в процеса на обучение в електронна среда. Когато управителят на фирмата Кирил Юруков вижда ученик от с.Брезе с дарен компютър, той решава да направи същото и за други деца в общината и така до днес. “Доброто трябва да се предава нататък, особено подпомагането на обучението във времена на пандемия. Всяко дете заслужава добро образование”- споделя той.

Ръководството на община Девин искрено благодари на Кирил Юруков за щедростта, съпричастността и топлата постъпка.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Вирни се горе