Започва JAM ON IT 14 - НЕЩО ЛИЧНО

Започва JAM ON IT 14 - НЕЩО ЛИЧНО

Дългоочакваното събитие е вече тук. Сдружение „Слийпуолкинг", заедно с подкрепата на Американското посолство в София и община Смолян, ви представят JAM ON IT 14 – НЕЩО ЛИЧНО.

Тази година международният танцов фестивал се връща към корените си и ще се проведе в любимия на всички участници, град Смолян от днес до 18.05.2014.

Поради паузата от една година, между предишното и това издание, организаторите от Сдружение „Слийпуолкинг" са ни подготвили изненади и много запомнящи се моменти. В програмата на фестивала са включени: семинари с едни от най-големите имена в световната стрийт сцена, обещаващи представления за всички любители на танцовото изкуство и разбира се запазената марка на събитието – танцовите битки, в които участие ще вземат и групи от Европа.

И този път специалните гости на фестивала ще са легендарни имена, които многократно са се доказвали на световната сцена. За цялата брейк общност в България, директно от извора на хип хоп културата в САЩ, идва B-boy Iron Monkey от Renegade Rockers. Той ще направи уоркшоп и ще бъде жури на брейк битките. От Франция с цялото си crew, ще долетят Bee Dee и Kami, които ще журират „5 styles" състезанието, както и ще проведат footwork уоркшоп във Flava House. От Хърватска пристигат феноменът Мирта, която също ще е жури на “5 styles” битките, както и признатият не само на родна, но и на международна сцена Атомик, който ще е жури на брейк битките. Специлно за събитието идва и един от основателите на Sleepwalkingz Crew и JAM ON IT – Руси, който също ще е жури, както и DJ. Хостове на събититето ще бъдат Jose и Samm the Man, които винаги допринасят за доброто настроение на цялото мероприятие. Зад железните колела (грамофоните) ще застанат DJ SKILLKID от Германия, който ще бъде придружен от цялото True Rokin Soul Crew, неповторимият DJ SKILL, винаги зареждащият DJ SAMM THE MAN, виртоозният DJ ROOSEE и оригиналният DJ DABREAKOFF.

На JAM ON IT 14 се очакват стотици танцьори, артисти и почитатели на хип хоп културата, за това организаторите приканват всеки един, който желае да усети магията и емоцията на фестивала, да заповяда на 16-18.05.2014 в градът на Орфей – Смолян.

Вирни се горе