Евродепутатът Владимир Уручев проведе работна среща с МГЕРБ в Смолян

Евродепутатът Владимир Уручев проведе работна среща с МГЕРБ в Смолян

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев проведе работна среща с МГЕРБ в Смолян. По време на събранието бе направен анализ на досегашната дейност на младежите в партията и план за нови съвместни инициативи с Информационния офис на евродепутата в областния град. Целта на активистите е да бъдат максимално отворени и в полза на младите хора в региона.

На срещата с евродепутата представители на младежката структура в ГЕРБ дискутираха мерките за преодоляване на младежката безработица и обсъдиха заедно възможностите за реализация на младите хора в областта. Оттук възникна идеята в края на месец март да се организира семинар за студенти и младежи, обвързан с насоки за тяхното кариерно развитие, реализация на пазара на труда и изграждане на лидерски умения у тях. Също да бъдат запознати с предизвикателствата и възможностите за реализацията на идеи по оперативните програми на ЕС и другите донорски и финансови механизми, които са в помощ на младите хора.

На работната среща бяха обсъдени още темите за образованието, туризма, популяризирането на ценностите на Европейския съюз и идеи за лансиране на добрите новини в обществото.

Вирни се горе