Водачът в листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в Барутин: Само с масово гласуване можем да парираме купения вот

 Водачът в листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в Барутин:  Само с масово гласуване можем да парираме купения вот

„Убедително мнозинство в парламента ще ни даде сили да управляваме самостоятелно. Така никой няма да ни извива ръцете, няма да ни поставя условия. Ще можем да реализираме всичко, което сме заявили в програмата си. Вие знаете, че когато сгрешим, имаме доблестта да си признаем и да се коригираме. Само с масово гласуване можем да парираме купения вот . Само така ще осигурим истинската представителност на народа в парламента и стабилно управление“ – заяви пред жителите на Барутин водачът в листата на партия ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Тя подчерта, че разчита на солидна подкрепа от населението, защото с общи усилия може да се направи много повече за региона. В Барутин д-р Дариткова представи кандидатите за депутати Недялко Славов, Руси Чаушев и Денислав Костов.

„Ние държим хората да знаят как сме управлявали преди и какви са намеренията ни за в бъдеще. Когато през 2009 г., нашите сънародници ни гласуваха доверие, заварихме спрени европейски програми, изгубено доверие от европейските ни партньори заради управляващата дотогава тройна коалиция. През последната година ни управлява друга тройна коалиция. Сега ситуацията отново е същата”, обобщи тя.

„Последните управляващи разпределяха средствата само между общини с избрани от техните партии. Но община Доспат беше наказана. Нито един от проектите, заявени от кмета за финансиране, не беше одобрен от правителствената програма за растеж и развитие на регионите. А там се раздадоха 500 млн. лева. И въпреки всичко, благодарение на кмета на Доспат се реализираха изключително много проекти по европейски програми. Процедурата за строеж на пътя от Барутин до Црънча и Бръщен е на финала. Голяма част от улиците в Барутин са ремонтирани по селската програма. По време на управлението на ГЕРБ средства от ОПРР са вложени за укрепване на речното корито, рехабилитиран бе пътят от Батак до Доспат”, каза д-р Дариткова.

Според Недялко Славов в община Доспат много лесно се обяснява каква е политиката на ГЕРБ, защото са реализирани толкова много европейски проекти, общината се управлява мъдро и е с най-малко задължения сред общините в цялата област. „Разумните хора могат да направят сравнение. В същото време нашите опоненти последната година в стремежа си да накажат кмета, наказаха хората. Такава политика ние никога не сме водили”, подчерта той. Славов допълни, че амбицията на партия ГЕРБ в новия финансов период, когато тя е с изграден експертен капацитет, е да направи така, че хората в още по-голяма степен да усетят ползата от европейските програми. Той съобщи, че в програмата на ГЕРБ има предвидена специална инвестиционна програма за Родопите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе