В с. Еленска: В ДПС ни е надеждата, за да си останем по родните места

В с. Еленска: В ДПС ни е надеждата, за да си останем по родните места

В ДПС ни е надеждата за да си останем по родните места. Това заявиха младите хора на предизборната среща в с.Еленска с кандидат-кмета на ДПС за Смолян Салих Аршински. „Единственото нещо, което ни спира на този етап да напуснем селото си е близостта му с града, ако обаче продължи безхаберието на управляващите към нашето населено място, повечето от нас ще бъдат принудени да търсят други алтернативи“, категорични бяха младежите, които преобладаваха на предизборната среща.

„Виждаме, какво се случва в общините Мадан и Рудозем, надяваме се и за нашето село някой да се погрижи, а за да се случи това сме сигурни, че управляващите трябва да бъдат от ДПС“, категорични бяха хората. Те изразиха своето задоволство, че най-после ще могат сами да избират своя кмет, тъй като до тази година са били към кметството в Търън. „Досега се имитираше само загриженост за нашето село, а всъщност не се правеше нищо. Отсечката от главния път до Еленска е само два километра, но е в отвратително състояние. Управляващите се сетиха да закърпят дупките едва сега, когато дойдоха изборите“, коментираха още хората.

От своя страна кандидат-кметът на ДПС за Смолян Салих Аршински ги увери, че след като спечели изборите, обстановката ще се промени. „Бъдете сигурни, че няма да се сещаме за Вас само по изборите, а ще работим поетапно за решаването на всеки един проблем на селото Ви. Сигурен съм, че за това ще допринесе и кандидатът ни за кмет на Еленска Събина Живкова, която е млад и амбициозен човек“, добави Аршински.

На предизборната среща в селото бяха още кандидатите за общински съветници на ДПС Милен Журналов, Радосвета Кейванова, Сара Шакирова и Денислав Сираков, както и представители на МДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе