В Могилица поискаха подкрепа от ДПС за пътя Арда-Паранести

В Могилица поискаха подкрепа от ДПС за пътя Арда-Паранести

Жителите на Могилица поискаха подкрепа от екипа на ДПС за пътя Арда-Паранести. Това стана по време на предизборната среща в населеното място, която премина при голям интерес от страна на хората от селото. Хората се оплакаха, че през последните четири години селата са били забравени от ръководството на община Смолян. Те изразиха и своето възмущение и от позицията на един от кандидат-кметовете – Николай Мелемов, относно пътя Арда-Паранести. Според тях, той е заявил, че тази пътна артерия не е приоритет за него. „Ние от ДПС смятаме, че развитието на туризма в региона е задължително, а за отварянето на пътя Арда-Паранести трябва да се работи сериозно и той да бъде факт в близките няколко години“, категоричен бе кандидат-кметът на ДПС за Смолян Салих Аршински. Хората попитаха и как да привличат туристи с тази лоша инфраструктура и липса на редовно медицинско обслужване. „След като спечелим изборите този проблем ще бъде решен. Освен, че ще има постоянно посещение на лекар в Могилица, такова ще бъде подсигурено и в близките населени места. Ще направим и всичко по силите си да подобрим значително и пътищата в района“, заяви още Аршински.

Присъстващите на срещата не скриха и своето недоволство от тиражираните твърдения на Николай Мелемов, че благодарение на него е изграден нов водопровод в населеното място. „Този проект се реализира по времето, когато ДПС участваше в управлението на страната, при правителството на Орешарски“, потвърди и Салих Аршински, който е и областен председател на ДПС – Смолян.

На срещата присъства и досегашният кмет на Могилица Митко Чочев, който се съгласи със всичко казано от екипа на ДПС.

На предизборната среща присъстваха още кандидат-кметът на Могилица от ДПС Маргарита Найденова, кандидатите за общински съветници Ясен Хджиев, Росица Борова и членовете на Академично дружество Ахмед Двуяк и Мустафа Юруков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе