Цветалин Пенков се отказа от участие във втори тур на местни избори, излезе с обръщение

Цветалин Пенков се отказа от участие във втори тур на местни избори, излезе с обръщение

Кандидатът за кмет втори мандат в Община Девин – Цветалин Пенков, внесе молба за отказ от участие във втори тур на местни избори на 01.11.2015г. и излезе с обръщение към гражданите на община Девин, съобщиха от пресцентъра на МК ”Обединени за общината”.

Уважаеми съграждани и жители на община Девин,

Изказвам благодарност, за подкрепата, куража и доверието на всички, гласували на 25 октомври , и на всички които морално подкрепиха мен, моя екип, кандидатите ни за общински съветници и кандидатите ни за кметове на населени места. Благодаря на БСП, АБВ, НДСВ, СДП, ЗСАС и всички партньори и обществени организации за подкрепата.

Моята и Вашата мисия и кампания за развитието и бъдещето на Девин не беше предизборна. Тя започна преди четири години с Вашата подкрепа и доверие и много разум , работа и енергия от мен и екипа ми. Не хвърлихме средства за шумни изяви, за купуване на гласове, за клевети, обещания и заплахи.

Развитието на общината ни не става с кампания за един месец, с празни обещания и внушения. Става с много работа и честност. През тези четири години , спасихме общината от финансовия банкрут, възстановихме нашата болница, направихме много неща и започнахме още повече. Това трябва да продължи.

Налице са изборните резултати от Първия Тур на местните избори. Вие дадохте своя глас. Доколко той е бил мотивиран , правилен и в името на добруването на Девин и общината, ще покаже бъдещето. За да бъда Вашият кмет още Четири години, на мен ми беше необходима силна подкрепа и енергия. Не я получих, такава, каквато ми беше нужна за да продължа. Затова Аз се оттеглям от кампанията за избор на кмет на община Девин. Скъпи приятели, Аз ще продължа да работя за Девин, не като кмет, не като общински съветник, а както съм го правил и преди като човек с грижа за хората и обществото. Пожелавам успех на останалите кандидати. И нека който спечели доверието на Всички вас да не забравя, че Девин е над всичко. Нека продължи започнатото от нас, за благото на нашия град и на нашата община!

Ваш Цветалин Пенков

Вирни се горе