Ще довършим започнатото, ще отпушим пътищата до границата с Гърция, обеща Дора Янкова

Ще довършим започнатото, ще отпушим пътищата до границата с Гърция, обеща Дора Янкова

Водачката на лявата листа, кандидат- депутатът Георги Кисьов и общински съветници бяхапри хората в Горна Арда, Арда, Сивино, Могилица и Смилян

“Време е да довършим започнатото и да качим пътя до границата при Горна Арда. Тойщеше да е готов през лятото на 2011 г., имахме избран изпълнител, напълно подготвенпроект, но тогава ГЕРБ стопираха всички държавни инструменти, обществената поръчка иработата замръзна.”

Това обясни водачката на лявата листа в Смолянско Дора Янкова на среща в Горна Арда иподчерта, че с години наред граден е било съсипано. “Тези хора не разбират от политика,не обичат българите, а само себе си. Знам колко труд вложихме и за проекта, и дапривлечем вниманието на гръцките партньори. Категорично не приемам зарадиполитически интереси всичко това да бъде пожертвано. Нас какво ни греят магистралите,тук в Смолянско всички пътни проекти бяха блокирани през мандата на ГЕРБ”, подчертаЯнкова. Тя призова хората да сложат край на милиционерщината и на диктата на партиятана Бойко Борисов.

Янкова обеща бъдещите леви депутати от левицата да довършат започнатото ипътят от Горна Арда до границата да бъде отпушен. “Рано или късно ще бъдем част от Шенген и тогава където има път до границата, ще има свободно преминаване. Затова несамо Горна Арда, но и Кожаре, Чуйново, Доспат искат пътища до браздата с Гърция. А иРудозем, който е напълно запушен от ГЕРБ. Поставяме си като амбиция трасиране навсички пътища до границата в Смолянска област и ще подкрепяме кметовете независимо откоя партия са”, подчерта Янкова. Има възможност дя се намери ресурс- ако не може да сенаправи българо- гръцки проект, ще бъде ангажирана държавата, след като един напълноготов проект бе провален.

Хората от Горна Арда помолиха за подкрепа за инфраструктурата, която при тях е напримитивно ниво, за да могат да развиват туризма в уникално красивия си край.

В Арда хората призоваха ГЕРБ да спрат да лъжат и попитаха защо техните управляващи министри и кметове се отказаха от изграждането на пътя до границата. Няма по-лъжливо правителство от тяхното, гневиха се арденци.

Кандидатът за депутат Георги Кисьов им представи програмата Младежка гаранция за първо работно място на младите безработни. Само Коалиция за България има политика за подпомагане на младежите, подчерта Кисьов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе