Салих Аршински: Фокусът на ДПС ще бъде насочен към малките земеделски производители

Салих Аршински: Фокусът на ДПС ще бъде насочен към малките земеделски производители

Фокусът на ДПС ще бъде насочен към малките земеделски производители, това заяви кандидат-депутатът на ДПС в Смолянско Сълих Аршински на предизборна среща в с. Ерма река, общ. Златоград.

“Най-важните краткосрочни мерки трябва да бъдат насочени към малките фамилни земеделски стопанства, тези които се занимават със зеленчукопроизводство, овощарство, тютюнопроизводство и животновъдство. Това е залегнало и в платформата на ДПС“, каза още областният председател на ДПС. Според него извоюваното подпомагане на малките земеделски производители трябва да се запази и хората, които обработват над пет декара земя да получават субсидии от Европейския съюз.

На срещата в с. Ерма река бяха Десислава Димитрова, която е трета в листата на ДПС в Смолян, общинските председатели на ДПС в Златоград и Смолян Стефан Мерков и д-р Петър Фиданов, както и младежкия председател на областната структура на ДПС Илиан Горанов.

Кандидат-депутатите присъстваха и на откриването на три обновени улици в златоградското село Старцево. Те бяха ремонтирани благодарение на Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" на правителството на Орешарски със съдействието на ДПС. Хората изразиха загриженост относно извършените дейности по отсечките и тяхното качество от страна на изпълнителя. Кандидат-депутатите на ДПС бяха категорични, че ще настояват пред общинското ръководство на Златоград, въпросните отсечки да не бъдат приети, докато не се отстранят нередностите от страна на фирмата изпълнител.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе