ПРИЗИВ

ПРИЗИВ

Скъпи родопчани,

България се намира в преломен момент, момент в който можем да променим пътя по който върви страната ни. Живеем в бедност, липсват перспективи, демографската криза е добила катастрофални размери, а престъпността и корупцията са повсеместни.

На 26 март имаме възможност да променим досегашното управление и да си върнем усещането за човешко достойнство. Ние сме за България на социалната справедливост и солидарността, България да стане добър дом за своите граждани!

Страната се нуждае от нова политика на дългосрочно планиране на развитието на България. Решенията трябва да съответстват на интересите на мнозинството от гражданите и да се приемат с тяхно участие. Държавата трябва да се намеси по-сериозно в икономиката, да подкрепи и да започне да участва във възраждането на българското стопанство, да подкрепи младите българи, които са носители на съвременните идеи за модерна икономика. За Родопите е необходимо да има Целенасочена инвестиционна програма за ускорено развитие.

И най-важното, социалната политика, която мисли за младите семейства и достойните старини на възрастните. Необходимо е преизчисляване на пенсиите и тяхното индексиране за да не се допуска повече такава бедност.

В такава среда живеем всички, ние сме родопчани, ние заедно тук изпитваме радостта, заедно сме в тъгата, но сме силни и сме заедно в желанието за перспектива. Ние сме на ваша страна – на страната на огромното мнозинство от народа. Вашето доверие е най-важно! Дайте ни сила, за да постигнем достоен живот в справедлива държава с бюлетина номер 10 !

За да бъдем част от ПРОМЯНАТА, която искаме да се случи в България и в Родопите!

#ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА!

КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП за БЪЛГАРИЯ” ЗА 22-РИ МИР

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе