Офисът на ДПС – Смолян отново бе обект на вандалски действия

Офисът на ДПС – Смолян отново бе обект на вандалски действия

Областният офис на Движението за права и свободи в Смолян, отново бе обект на вандалски действия. В нощта на 8 срещу 9 март, неизвестни лица до този момент, се опитали да изпотрошат прозорците с буци пръст. За радост, замисленият от вандалите план не е проработил, но прозорците на офиса са засипани с кал, като за целта хулиганите са използвали близките кашпи.

Това не е първият опит за вандалски действия срещу офиса на ДПС в Смолян. Както за предишните случаи, така и за този е подаден сигнал в полицията. „Категорично осъждам подобен род постъпки. Апелирам към органите на МВР, да предприемат сериозни действия, тъй като това не е единичен случай“, коментира областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински. Той е убеден, че този акт не е плод на нечии самостоятелни действия. „Това, което се случва за пореден път е плод на езика на омразата, който цари през последните години в държавата, и който се използва от някои политически партии да трупат дивиденти“, коментира още Аршински. Председателят на областния съвет на ДПС, призовава всички политически партии да осъдят подобен род действия, както и подобно говорене.

„Ще следим от близо, как ще си свършат работата разследващите органи“, добави още Аршински. Той бе категоричен, че държавността и върховенството на закона ще възтържествува.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе