Обявиха Стефан Сабрутев за почетен пенсионер на Смилян, пожелаха му да стане и почетен жител на селото

Обявиха Стефан Сабрутев за почетен пенсионер на Смилян, пожелаха му да стане и почетен жител на селото

Стефан Сабрутев бе обявен за почетен член на Пенсионерския клуб в село Смилян. Като доказателство му бе връчена членска карта с поканата, че винаги ще бъде „добре дошъл” на гости в него. Още повече, че Пенсионерският клуб в Смилян се отоплява с камина, подарена от кандидата за кмет на Смолян. Имали нужда от печка и го потърсили за съдействие – в резултат получили по-добър отоплителен уред, отколкото разчитали.

И това не е, защото тече предизборна кампания, убедени са активистите от третата възраст в Смилян. Още през 2013 година, когато никой не е допускал, че БСП ще номинира Стефан Сабрутев за свой кандидат за кмет на община Смолян, предприемачът се отзовал с готовност и осигурил нужните материали за детска площадка. Уредите за нея доставила общината, но всичко останало за монтирането им и благоустрояването се случило заради отзивчивостта на предприемача. С едната дума казал: „Ще получите всичко, каквото ви е необходимо.” Ето защо хората смятат, че посланието „Доброто идва в Смолян”, под което минава кампанията на Стефан Сабрутев, точно отразява същността на неговата личност. Затова му пожелават да получи доверието на избирателите и с делата си да заслужи и званието „Почетен жител на Смилян”.

Не по-малко са благодарни на Стефан Сабрутев и пенсионерите от село Могилица. Отоплението на техния Пенсионерски клуб също е осигурено от него – доставил им е 10 кубика дърва за огрев през идващата зима.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе