Николай Мелемов, ГЕРБ: Г-жа Цачева е доказал се юрист – професионално качество, което е изключително ценно за бъдещия президент

Николай Мелемов, ГЕРБ: Г-жа Цачева е доказал се юрист – професионално качество, което е изключително ценно за бъдещия президент

ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ 2016

Кандидатът за президент г-жа Цецка Цачева е изключително сърдечен и добронамерен човек, внимателна е към всеки, заяви пред жители на село Петково областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. По думите му тя го е доказала с работата си като председател на Народното събрание.

„За първи път в историята на българския парламент има жена начело на тази институция, при това за втори мандат. Доказала е, че умее да работи с всички партии, независимо дали са управляващи, или опозиция. Цачева е доказал се юрист – професионално качество, което е изключително ценно за бъдещия президент“, посочи областният координатор.

Пред избирателите от Петково Мелемов съобщи, че за догодина е предвиден за рехабилитация пътят от Баните към Соколовци, който минава през селото им и в момента от цялата област е в най-тежко състояние.

„Има ли хубави пътища в един регион, осигурява ли се достатъчно добър транспортен достъп, икономиката там се развива. Не може в 2016-та година да няма пътища! Колко години са минали!? Ако всеки от предишните управляващи, беше градил по малко, сега нямаше да бъде такова положението, защото всеки има право да живее нормално в родината си. Затова правителството трябва да продължи досегашната си политиката на предвидимост“, коментира Мелемов.

Той посъветва хората да отидат да гласуват с бюлетина №17, за да запазим стабилността на държавата. „Вярно е, че малко хора опират пряко до президентската институция, но от друга страна живеем в такъв регион, че без помощта на държавата много малко идеи може да се реализират. Стараем се да не вдигаме данъците, за да не товарим хората, но собствените средства, които постъпват в общинската хазна, стигат за твърде малко проекти. Ако правителството не помага, ние ще сме силно затруднени да си вършим работата като кметове“, допълни Мелемов. Той каза, че в момента в Смолян се санират около 30 жилищни блока, а за догодина има готовност да бъдат санирани още 30 – проекти, които се изпълняват със средства от държавния бюджет . „Но ако това правителство падне, няма да можем да променим града. Г-н Борисов е доказал, че е готов на диалог с всички политически сили, но трябва да се работи за просперитета на държавата, не на съответната партия“, добави областният координатор. В срещата с жители на Петково участваха и общинските съветници от ГЕРБ Димитър Николов и Михаил Гунчев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вирни се горе