Наташа Василева,ДПС: Тези, които претендират да бъдат патриоти в България, трябва да разберат идеята, че патриотът обединява, той не разделя!

 Наташа Василева,ДПС: Тези, които претендират да бъдат патриоти в България, трябва да разберат идеята, че патриотът обединява, той не разделя!

„Основната ни цел е след изборите да се формира едно ценностно мнозинство, което да решава проблемите на България – бедност, демографски проблеми и мястото и реалното участие на България в европейската политика“, това заяви кандидатът за народен представител на ДПС от област Смолян Наташа Василева на предизборна среща в девинското село Лясково. Тя бе категорична, че от ДПС знаят и решенията. “Можем да вървим напред към целта – едно управление, което не е просто аритметично, а почива на здрави принципи и идеи за развитие. Движението за права и свободи е патриотична българска партия, която е за единението на нацията и е доказала, че може да го брани.Тези, които претендират да бъдат патриоти в България, трябва да разберат идеята, че патриотът обединява, той не разделя,” сподели още третата в листана на ДПС от област Смолян. Коментирана беше и темата за икономическия растеж от 3,5% на България, което отчитат от бившото управление на страната. „Този растеж е проблематичен, той не е устойчив във времето. Това е растеж, при който вътрешните инвестиции като част от БВП намаляват. Този растеж се дължи основно на износ в една ситуация на геополитическо напрежение и конфликти , освен това нашата основна задача е да се преборим с разделението, противопоставянето, защото България не може да върви напред разделена, стигнала е предела”, коментира Василева. „Истинските патриоти са в залите на ДПС, защото патриотизма е дела . За това истинските патриоти подават ръка на всички български граждани за да спасим Бългрия“, добави Василева. Тя напомни на хората от селото,че няма как да забравят за обекта „Цанков камък”, който помогна най-много на това населено място – трудовата ангажираност и високите доходи по време на реализиране на обекта, а и достъпа на селото на централния път. Хората споделиха,че частично беше разрешен основния проблем с водопровода в селото от местната власт на ДПС в мандат 2007 – 2011г. и си остана проблем до сега. За всичко сторено хората изразиха благодарност към Движението и лично към почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Василева им благодари,че са осъзнали, че ДПС е партията,която се е отнасяла с разбиране към проблемите на малките населени места и именно тя може да им ги разреши.Тя заяви,че: „Малко са лидерите в тази страна, които са направили толкова много за съхранението на страната и за постигането на стратегическите й цели“, след което призова за подкрепа на 26 март с № 9 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе