Мощна подкрепа от златоградчани и депутати от БСП за Емил Хумчев

Мощна подкрепа от златоградчани и депутати от БСП за Емил Хумчев

Мощна подкрепа от съгражданите си и народните представители от “БСП – лява България” Дора Янкова и Корнелия Нинова получи кандидатът за кмет от левицата в Златоград Емил Хумчев. В препълнената зала на Културния дом в най-южния град на България социалистите представиха кандидатите си за кметове на населени места в района и общински съветници. Дадоха и по-важните акценти от платформата им за управление. Най-важният приоритет по думите на Хумчев е власт обърната към хората, към техните болки и проблеми. Той очарта ясни социални ангажименти към златоградчани – работа за всеки жител, достъп на всички деца до детски градини и училища, стипендии за следване на висше образование, социални кухни, поддържане на културна среда в общината.

Емил е един един от вас, той е искрен човек с качества на лидер и обединител, заяви пред множеството смолянският депутат Дора Янкова. И допълни, че листата на кандидатите за общински съветници е съчетание на младежи и хора с опит, а не с тясна партийна кройка. Нашите опоненти ви обясняват, че е добре да гласувате за кандидат от управляващата партия, а в момента ни управалява коалиция от 6 партии. Коя от тях ще изберете? Затова гласувайте по съвест и сърце, призова Янкова.

Емил Хумчев е човекът,който може да промени Златоград, Емо винаги можеш да разчиташ на помоща ни, парламентарната група застава зад теб, заяви зам.-председателят на ПГ на “БСП – лява България” Корнелия Нинова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе