Коалиция за България: Борисов строи пътища, но не и в Смолянско

Коалиция за България: Борисов строи пътища, но не и в Смолянско

ГЕРБ в Област Смолян гради пътища само преди избори. Няма как само с празни обещания да ни залъгват. В началото това провървя, но ни писна, оплакаха се редица недоволни граждани на срещи с Коалиция за България в селата Подвис, Лъка и Влахово. Жителите на община Смолян недоумяват как това може да е възможно. Във Влахово поискаха да бъде отворен пътят Рудозем – Ксанти. Те са уверени, че ако това стане, икономиката в района ще отбележи растеж с 20-30 %. Проектът обаче бе затворен миналата година от Областната администрация в Смолян. Така няколко години работа бе хвърлена на вятъра.

Бившият кмет на община Смолян Дора Янкова и водач на листата на Коалиция за България за предстоящите избори на 12 май, заяви, че ако е била останала на власт, този проблем да е бил решен отдавна. Тя обвини Областната администрация в некомпетентност.

„Предизборно сложиха бордюри на няколко места. Е, какво е това? Призовавам ги да излязат и да кажат какво са направили в инфраструктурата във времето, в което бяха на власт. Аз лично знам какъв ще е отговорът, но той няма да се хареса на никой. И с право. Но като почти 4 г. нямаше кой да се застъпва за Област Смолян в парламента, така ще е. Бойко Борисов само се хвалеше, че строи, но ние тук не го усетихме. Ако вземем властта, ще се боря пътят Рудозем – Ксанти да бъде отворен”, каза Янкова.

„Резултатът от кабинета „Борисов” е 10 000 нови безработни в Областта. ГЕРБ се превърнаха в символ на факлите. Малкият и среден бизнес трябва да има достъп до европрограмите, а не парите от ЕС да отиват при олигарсите, както досега. Коалиция за България това ще го разбие. На мен Борисов не ми липсва в управлението на България, а и предполагам на още милиони българи”, каза още Янкова.

„И асфалтът на Борисов не е колкото трябва.Симеон Дянков беше едно от най-големите недоразумения. Левицата не иска да вади комп юромати, но просто такива са реалностите. Видя се обаче, че чак когато ГЕРБ падна от власт, хората започнаха да казват свободно какво е мнението им за тях. Последните няколко месеци всички българи разбраха какви бяха досегашните ни управници. „Имаме воля” е едно, но друго е да имаш акъл. Те нямат никакъв опит, квалификация. Примерите с „калинките” са много. Нас ни мачкаха, отписваха, закриваха, но пак сме в предни позиции, защото работим в името на народа. Дора Янкова ще влезе в парламента, защото тя е нужна на Област Смолян. Тя е свързана с нашето битие, проблеми и знае как да помага”, обяви общинският съветник от БСП-Смолян Димитър Кръстанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе