Кандидатът за депутат на ГЕРБ Недялко Славов: Водим не помпозна, а скромна и позитивна кампания

Кандидатът за депутат на ГЕРБ Недялко Славов: Водим не помпозна, а скромна и позитивна кампания

Водим не помпозна, а скромна и позитивна кампания. От нас няма да чуете нападки срещу останалите кандидати. Това заяви кандидатът за депутат от партия ГЕРБ Недялко Славов пред жители на смолянския квартал Райково. На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители от 22-ри МИР д-р Даниела Дариткова, д-р Красимир Събев, Марин Захариев, Шукри Халилов и Димитър Настанлиев. Славов даде дума, че от ГЕРБ ще използват само принципни аргументи и противопоставяния. „Но срещу нас са обединените усилия на всички опозиционни партии и в това вече се убедих на проведените в Долен частични избори в неделя“, каза той.

Недялко Славов подчерта, че като дясна партия ГЕРБ се е концентрирала върху запазването на макроикономическата и финансовата стабилност. „Заложихме на реализацията на проекти с добавена стойност, които гарантират привличане на инвестиции – предпоставка за икономически растеж. Основен инструмент за това бяха европейските фондове, които ГЕРБ свари замразени. Позитив за правителството е, че успя много бързо да възвърне доверието на европейските ни партньори. И с европейски средства се построиха пътища, магистрали, ВиК-системи, пречиствателни станции. Обновявахме населени места – строихме площади, паркове, санирахме сгради. За жалост не предвидихме, че ефектът на кризата ще се стовари толкова тежко върху много хора“, добави кандидатът за депутат. Ангажиментът на ГЕРБ за следващия управленски мандат е добре функционираща и конкурентна пазарна икономика, поставена на стабилна социална основа. Предвижда се набор от политики, насочени към намаляване на негативния ефект от световната криза върху широк кръг от населението. Предвижда се по-гъвкава политика за доходите, програмите за заетост, социалните плащания.

„Длъжници сме на земеделските стопани в нашия регион, на малките и средните предприятия, които тук са основният генератор на работни места. В следващите години ние предвиждаме съкращаване на сроковете за обслужване на бизнеса, бърза процедура по възстановяване на данъци, което ще влее допълнителен ресурс, реформа в образованието, която да насочи учащите към придобиване на професионални умения, чрез които ще могат по-бързо да се реализират на пазара на труда“, изтъкна Славов.

Водачът в листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова заяви, че нейната гордост са спечелените проекти в здравеопазването за инвестиции на стойност 9,5 млн. лева. „За 7,5 млн. лева е проектът на болницата в Смолян. Всички виждат вече новите дограми. Ще дойде и новата апаратура, до есента ще разполагаме с ядрено-магнитен резонанс. Имаме обучени специалисти, които да работят на него. Болницата в Златоград предаде инвестиционен проект за 2 млн. лева и е одобрен. Това е реална инвестиция и в бъдеще ще даде резултати“, подчерта д-р Дариткова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе