Кандидат- депутатката от листата на ДПС Петя Ризова: Без добра инфраструктура няма как да се развива туризъм в Родопите

Кандидат- депутатката от листата на ДПС Петя Ризова: Без добра инфраструктура  няма как да се  развива туризъм в Родопите

Без добра инфраструктура няма как да се развива туризма в Родопите, категорична е третата в листата на Движението за права и свободи Петя Ризова.“ Чувам от много туристи, че втори път няма да стъпят в нашия край, защото пътищата ни са в отвратително състояние. На нас не ни остава нищо друго освен да вдигаме рамене, коментира още Ризова. „Аз обаче отказвам повече да се примирявам със сегашното положение на региона и ще дам всичко от себе си за промяната“, категорична е кандидат-депутатката. „Аз съм родом от Плевен. Преди доста време за пръв път стъпих в този край и едва тогава разбрах защо го наричат “Сърцето на Родопите”.

Най- красивата природа, най-добрите и лъчезарни хора“, споделя тя.“ За съжаление нещата в последните години се промениха. Липсата на работа и поминък промениха тези хора. Изражението им на лицата е различно. Всеки е угрижен и все повече ги завладява чувството, че този регион е забравен от държавата. Семейна съм с едно дете и не искам то да израства в подобна среда. Специалист съм по икономика. Учила съм четири години в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. След това продължих развитието си и специализирах бизнес администрация. Предстои ми защита на магистърска теза специалност Политология във Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методи”. В трудовата ми автобиография съм минала през много стъпала, доказала съм се като професионалист, за това говори развитието ми в кариерата. Понастоящем съм управител на вилно селище и хотелски комплкс в курорта Пампорово. Това е материя, която много ме вълнува. Искам туризма в нашия регион, не само да съществува проформа, а да се развива, и в него да участва по-голяма част от населението. Жалкото, е че гордостта на ГЕРБ наречена инфраструктурата, погубва все повече туризма в Родопите. Едва ли има някой, който да не знае какво е състоянието на пътя Пампорово-Асеновград и Смолян-Стойките-Девин. Уверена съм, че участието на ДПС в управлението, ще промени изцяло финансовото състояние на Родопчани“, коментира още Ризова. Тя изключително много се дразни от факта, че ДПС в Родопите се възприема като етническа партия. „Искам да кажа на всички, че това не е вярно и моето присъствие в редиците на ДПС е доказателство за това“, категорична е Петя Ризова. Тя благодари на своите колеги от движението, за топлия прием и внимание, което и оказват. „Искам тук отново да се завърнат младите хора. Те в момента са принудени да напуснат родните си места за да припечелват за насъщния. Останах доста неприятно изненадана от изявления на бивша депутатка и по настояще водач на листа, че тука работа имало, но виждате ли не била за ниско квалифицирани работници. Аз съм на друго мнение, тук живеят много кадърни и квалифицирани хора, странното беше, че подобни думи се изрекоха на площада в областния град в ефира на една от националните телевизии. Не обяснимо за мене колежката избирателно защитаваше местната власт, тоест когато и отърваше беше зад общината, а когато не отбягваше, сякаш тя не е от отбора на управляващите“, видимо раздразнена коментира Петя Ризова. „Програмата на ДПС, ще отвори вратите на малкия, среден и семеен бизнес, това ще ангажира отново моите връстници и аз вярвам, че те ще се върнат да градим заедно бъдещето на Родопите“, убедена е третата в листата на ДПС.

„Аз ви давам дума, че ще се боря за свободна и сигурна България. Няма да жаля време и средства, а напротив ще вложа всички сили в тази кауза“, зарече се Ризова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе