Кандидат-депутатът от левицата Николай Мартинов срещу "явлението Дариткова"

Кандидат-депутатът от левицата Николай Мартинов срещу "явлението Дариткова"

Кандидат-депутатът от лявата листа Николай Мартинов призова девинчани да не се доверяват на 12 май нито на „явлението Дариткова”, нито на „недоразумението Стайков”, когато пускат в урните изборните бюлетини. Имайки предвид водачката на кандидатите за депутати от ГЕРБ за региона и областния управител, Мартинов говори пред над 2000 души в центъра на Девин на 3 май вечерта, когато Коалиция за България организира концерт на Тони Стораро.

“Стана кристално ясно, че доскорошните управляващи са потънали в тежък политически разврат, а изтеклите разговори през срс-атата на Цветан Цветанов показаха как са се анатемосвали политически лица и партии от страна на ГЕРБ”, изтъкна Мартинов. Пред взривената от емоции тълпа на площда в Девин той бе заедно с другия си млад колега от листата на левицата в Смолянско- Георги Кисьов.

Николай Мартинов, лидер на общинската организация на БСП в Девин и общински съветник, обеща на хората, че лявото управление ще създаде защитен статут на болниците в отдалечените райони, както там има защитени училища.

“Д-р Дариткова е ликвидатор на лечебни заведения в нашата област- закри три от общо седем, сред които и девинската болница”, подчерта Мартинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе