Хайри Садъков, ДПС: Ние избрахме да посветим времето и сърцата си за да съживим Родопа планина

Хайри Садъков, ДПС: Ние избрахме да посветим времето и сърцата си за да съживим Родопа планина

За съживяване на Родопа планина се обяви водачът на листата на Движението за права и свободи (ДПС) в Смолян Хайри Садъков, на поредната си пердизборна среща.

“Ние избрахме да посветим времето и сърцата си да съживим Родопа планина. И сме готови да го направим. Нашият регион заслужава внимание“, категоричен бе Садъков. Според него, в Родопите живеят изключително достойни и трудолюбиви хора, които заслужават достоен живот.

„Тук са нашите близки, семействата ни, тук искаме да останат и децата ни. Нашите приоритети ще бъдат Вашите проблеми, като безработицата, пенсиите, демографския срив. Народът ни е казал – всяко нещо с времето си, а то вече е дошло“, добави водачът на листата на Движението в региона.

Садъков е убеден, че е вече време за промяна, чрез която животът на родопчани да се промени.

„Ние ще направим всичко възможно да спрем раздаването и разпадането на нашата Родопа и да стъпим на здрава основа. Поставяли сме си винаги високи цели, за да ги постигнем, трябва да сме силни, а нашата сила е в Единството“, допълни Хайри Садъков.

Той изтъкна, че кандидатите на ДПС имат уменията, знанията и желанието да променят развитието на живота в подкрепа на хората.

„Нека бъдем сплотени и единни, както винаги сме били и заедно да спасим България“, заяви още Садъков. Той призова всички отговорни хора, които милеят за родния си край, да изберат № 9 в интегралната бюлетина на 26 март, за да могат заедно да променят нещата към добро.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе