ГЕРБ отново организира автобуси от София и Пловдив за гласуването в неделя

ГЕРБ отново организира автобуси от София и Пловдив за гласуването в неделя

Практиката, която установи ГЕРБ от президентските и местни избори 2011 г. за безплатно извозване на живеещи и учащи в София и Пловдив за гласуване в Смолян, продължава и за парламентарния вот в неделя. Поканата бе разпространена в социалната мрежа фейсбук на адрес: (facebook.com/BezplatenTransportZaSmolancani) и е отправена от Тодор Мелемов, който е син на настоящия кмет на община Смолян и областен координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов. В съобщението се посочва, че автобусите ще тръгнат днес в 16.00 и 17.00 часа от Студентски град в София. Около 19.00 ч. ще бъдат в Пловдив и се връщат обратно в неделя в 16.00 ч.

Записването става чрез текстово съобщение на мобилния телефон на Тодор Мелемов, за което се изисква име, фамилия и телефон за връзка на желаещия да пътува с автобусите.

Предизборният щаб на Коалиция за България в Смолян е обезпокоен, че в рамките на организирането на това безплатно пътуване ще се извърши и политическа агитация в полза на ПП ГЕРБ, включително и с нерегламентирани средства. Немаловажен е и въпросът с какви пари се плаща този транспорт?

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе