Емил Хумчев дари играчки и консумативи на детската градина в Старцево

Емил Хумчев дари играчки и консумативи на детската градина в Старцево

Кандидатът за депутат от Коалиция „БСП – лява България“ Емил Хумчев дари играчки и детски принадлежности на Централна детска градина „Щастливо детство“ в село Старцево. Хумчев, който е втори в листата на червената партия за област Смолян, бе официален гост за откриването на учебната година в детското заведение по покана на младите семейства от най-голямото златоградско село.

Пред родителите, децата и работещите в детската градина Хумчев се ангажира да съдейства за обновяване на детската площадка в двора на забавачницата, тъй като сегашната е в окаяно състояние. Хумчев бе категоричен, че ще продължи да съдейства за решаване на проблемите в детското заведение и да работи за подобряване на условията за отглеждане и възпитаване на децата.

„Децата са най-голямото ни богатство, трябва да ги пазим и да създаваме все по-добри условия за образование, възпитаване и грижа“, подчерта кандидатът за народен представител. Той пожела на най-малките старцевци щастлива, здрава и безгрижна учебна година, а на колектива и родителите много здраве, сили и настроение при нелеката задача да възпитават и отглеждат малчуганите.

Емил Хумчев призова жителите на Старцево да мислят за откриване на нова детска градина. „Най-голямото богатство за всяко населено място са хората, колкото повече хора има в даден регион толкова по-добре се развива той“, категоричен бе вторият в листата. Според него единствено програмата на БСП гарантира развитие на регионите, а не съсредоточаване на инвестициите в големите градове София, Пловдив, Варна и Бургас, които се развиват за сметка на провинцията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе