ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ БСП ТРЪГНАХА КЪМ ВЛАСТТА!

  ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ БСП ТРЪГНАХА КЪМ ВЛАСТТА!

НА ПЪРВИ МАРТ И СОЦИАЛИСТИТЕ В СМОЛЯН ПОИСКАХА ПРОМЯНА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Кандидатите от листата на БСП за България за 22-ри МИР бяха представени на среща с партийния актив на първи март, за да дадат символично начало на кампанията в община Смолян. Милко Гавазов откри срещата на Общинския партиен актив с пожелание за здраве и успехи и за една силна и убедителна победа на предстоящите избори.

Дора Янкова запозна социалистите с цялата листа и заяви: „Истинските социалисти са тук в Родопите, защото те са пример за взаимопомощ и единство, въпреки трудностите и различията. Каквито сме ние родопчаните, такава е и нашата листа. В нея има силни и социално ангажирани личности, добри специалисти, които са близки до проблемите на хората“. На свои ред всеки един от кандидатите представи своята визия и приоритети, по които ще работи в предизборната кампания.

Вторият в листата за народни представители е адвокат Иван Гавазов, който ще настоява за държавна подкрепа на младите семейства и мерки за задържане на младите хора в Родопите. За реализиране на Целенасочена инвестиционна програма за интегрирано развитие на изоставащите погранични, планински и полупланински райони в България се обяви и д-р Христо Беров, преподавател по история в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, който е представител на гражданската квота в листата на БСП.

Дияна Чаушева-кандидат и председател на ОбС на БСП- Девин заяви, че БСП е единствената политическа партия, която мисли за здравето на хората, за разлика от политиката на ГЕРБ и д-р Даниела Дариткова, която позволи в нашата област да бъдат затворени три здравни заведения.

Това са само малка част от проблемите, които засягат не само Смолянска област, а и цяла България и всички социалисти с обединени усилия ще се борят срещу наложеното статукво в държавата.

Дълги години икономиката и стопанството в България бяха неглижирани от досега управляващите. Бяхме оставени на пазарната регулация, която не показа добри резултати за българите, а само увеличи прага на бедността и ликвидира малкия и среден бизнес. За това, ние от БСП, предлагаме активна държавна политика в подкрепа на Родопския регион, в подкрепа на младите предприемачи и специалисти с фондове „Иновации“ и „Индустрия.“

От БСП се обявяваме категорично против сегашния модел на образование и смятаме за изключително нагло и некоректно тези, които замразиха заплатите за три години да твърдят, че сега ще бъдат увеличени двойно възнагражденията в страната. Ние предлагаме плавно увеличение и адекватно заплащане на учителския труд.

Това заяви Дора Янкова и призова всички социалисти да бъдат единни, да работят активно в предизборната кампания за успеха на левите идеи и заедно да се стремим към справедливост и солидарност в българското общество. Единствено с общи усилия може да се случи промяната за по-добро бъдеще на България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе