Депутатът от ГЕРБ д-р Дариткова призова жителите на Грохотно да гласуват с №16 за кмет на селото и с №17 за президент и вицепрезидент

Депутатът от ГЕРБ д-р Дариткова призова жителите на Грохотно да гласуват с №16 за кмет на селото и с №17 за президент и вицепрезидент

Избори за президент и вицепрезидент 2016!

Ние предлагаме достойни личности както за кмет на селото, така също за президент и вицепрезидент на страната, заяви пред жители на девинското село Грохотно депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

Недрет Алиман е с висше образование, магистър по икономика. Успяла е във всяко отношение. Има професионален опит, има семейство. Приема всички предизвикателства на живота, дори и най-тежките. И е приела да работи не само за себе си, а да постигне нещо и за другите. Това са личностите, които се грижат не само за собственото си благополучие, а отделят от времето, енергията и силите си, за да помогнат и на околните. Да си кмет на село не е приятно задължение, ако го изпълняваш съвестно и не си решил да се облагодетелстваш от това. Тя приема с цялото си съзнание колко много и тежки задачи я чакат“, каза Дариткова.

„Личност, която заслужава подкрепа, е и г-жа Цачева. Тя е юрист, има адвокатска практика. Председател е на Народното събрание, втора е по ранг в държавата. Въпреки това приема предизвикателството, защото е важно президентът на България да бъде добре запознат със законодателната процедура, да бъде международно познат, да има качествата на обединител на нацията и да търси най-добрите решения във външната политика на България“, допълни депутатът. За вицеадмирал Манушев каза, че цялата му трудова кариера – 40 години, той е бил в Българския военно-морски флот. И че в задълженията на президента като главнокомандващ на армията той ще подкрепя г-жа Цачева. „Като отговорен човек той познава от една страна правилата, по които функционира отбранителната система на България, от друга – знае как да бъде укрепена тази отбранителна мощ. Затова смятам, че имаме най-достойните личности“, подчерта д-р Дариткова. Кметът на Девин Красимир Даскалов се спря на резултатите, видими от управлението на ГЕРБ в Грохотно и Девин през последната година. Той направи кратък отчет за свършеното от него и екипа му в общината. Разказа за спечеления проект по Оперативна програма „Региони в растеж“, по който общината ще санира няколко обществени сгради, в т.ч. пожарната, полицията, сградата, в която се помещава данъчно, социални грижи, бюро по труда, съда, двете детски градини. На втори етап предстои да сключат договор за санирането на още четири блока. В момента в Девин приключва санирането на шест жилищни блока. Кандидатстват по Програмата за развитие на селските райони с проекти за 12 млн. лева, част от които ще са и за Грохотно. „А вие сами видяхте само за една година, въпреки затрудненото финансово състояние, в което се намира общината, колко красив стана площадът, колко приятна е градинката отпред. На нашето отношение може да разчитате и в бъдеще“, подчерта Даскалов. И призова жителите на Грохотно да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и кандидата на ГЕРБ за кмет на селото.

Недрет Алиман се обърна към присъстващите в залата с думите: „Всички вие добре ме познавате като личностни качества, като жизнен и професионален път. Знаете, че съм сериозен човек, поемам отговорност за неща, които наистина мога да свърша, а не просто с обещания, които остават неизпълнени. Опонентът ми смятал, че има много по-голям опит от мен и е прав. Той има опит в други насоки, за които вие си знаете, но не и в истинската грижа за селото. Иска ми се всички вие в съвестта си да сравните двамата кандидати и на себе си да отговорите кой от двамата би работил за селото и кой – за лични цели и облаги. Всички знаете и виждате, аз карам кола за 2000 лева, той за 200 000 лв. Смятате ли, че с два магазина и с мляко от 40 крави човек може да натрупа такова състояние!? Аз не смятам. Но спирам да се сравнявам с него. Вие добре ни познавате двамата. Чухте какво е направено само за една година в селото и какви проекти предстои да се изпълнят. Всичко това се случва благодарение на г-н Дасксалов, г-н Солаков, областния управител г-н Славов и д-р Дариткова. Затова вие, давайки гласа си за мен, гласувате доверие и на общинските кметове, за които се вижда, че работят за доброто на селото и на цялата община. Бих искала да оцените и факта, че въпреки всичко, случило се в семейството ми, не оставям съдбата на селото в ръцете на г-н Опитния“.

На срещата присъстваха още зам.-кметът на община Девин Владимир Солаков и общински съветници от ПП ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вирни се горе