БСП стартира кампанията си в община Мадан, амбицията – първа сила на предстоящите избори

 БСП стартира кампанията си в община Мадан, амбицията – първа сила на предстоящите избори

Емил Хумчев: Това, което ни отличава от другите е, че не делим хората, работим с всички за благото на региона

Коалиция „БСП- лява България“ откри официално предизборната си кампания в община Мадан. Вторият в листата за област Смолян Емил Хумчев даде старт със символично откриване на предизборния щаб. „Амбицията ни е БСП отново да бъде първа сила в миньорската община“, очерта приоритета Хумчев. По думите му благодарение на правителството на „Орешарски“ Мадан е подобрил всички показатели за развитие, но основен проблем остава голямата безработица сред жените и младите хора. „Тук в Мадан всеки може да сравни, какво направихме за една година, и какво правиха другите -4 години“, продължи той. Състоянието на пътната инфраструктура също не е на нивото, което предполага развитие на туризма и привличане на инвеститори. Хумчев подчерта, че приоритетна задача пред БСП в следващото народно събрание е справедлива пенсионна реформа и гарантиране правата на миньорите. „Няма да позволим увеличение на възрастта за пенсиониране, защото не е честно 25 години да работиш под земята и да нямаш право на спокойни старини“, подчерта вторият в червената листа. Напомнена бе и ролята на БСП в подпомагането на общинската болница, която предлага още по-добри и качествени здравни грижи.

Емил Хумчев заяви, че БСП е спазило обещанието си от преди година – да реши водния проблем на Мадан. „Очакваме до месец да започне строителството на язовир „Пловдивци“, който заварихме замразен. Положихме много усилия, за да можем да решим веднъж за винаги проблемите с водоснабдяването на Рудозем и Мадан, каза Хумчев. Той призова на 5 октомври Мадан да гласува с номер 22 в бюлетината. „Ние доказахме, че не делим хората на религии, на политически парии, на ваши и наши. Работим с всички в името на по-доброто бъдеще на региона“, категоричен бе Хумчев.

В рамките на месеца Общинското ръководство на социалистите ще проведе срещи с населението на цялата община, като ще бъде представена програмата за управление и ще се ангажира с проблемите на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе