БСП Кандидат съветници: „Николай Мелемов е най- слабия управник за последните 25 години“

БСП Кандидат съветници: „Николай Мелемов е най- слабия управник за  последните 25 години“

На предизборни събрания с населението на Ровино, Селище, Еленска и Требище бяха кандидати за общински съветници от БСП Милко Гавазов – председател на ОбС на БСП, д-р Марияна Методиева, инж. Румяна Янчевска и Методи Чаушев.

На срещите с избирателите беше представена предизборната програма на БСП като се обоснова обективната необходимост да бъде сменен досегашния кмет Николай Мелемов. „В последните 25 години в община Смолян не е имало по-слаб кмет от сегашния и с оглед бъдещото развитие на района неговата смяна е наложителна“, подчерта Милко Гавазов.

Присъстващите на срещите с болка споделиха, че техните населени места са били забравени от досегашните управници, като не е полагана и най-елементарна грижа за благоустрояването им, да не говорим за нарастващата безработица и липсата на каквото и да е социална закрила на бедните хора, които стават все повече. Едва в последния месец, очевидно с предизборна цел е започнало запълване на дупките и имитация на някакви ремонтни работи. Това е напълно в стила на досегашните управници – да си намират оправдания и да лъжат населението.

Кандидатите на БСП споделиха, че едно от първите грижи на новия кмет и общинското ръководство ще бъде грижата за малките населени места и децентрализация на административното обслужване.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе