Бивш активист: Простите ми, че преди ви агитирах за ГЕРБ

 Бивш активист: Простите ми, че преди ви агитирах за ГЕРБ

„През 2009 година ви агитирах за ГЕРБ. Простете ми, че ви заблудих. Това е сигурно затова, че и аз бях заблудена“. Това заяви общинският съветник в Девин Диана Чаушева пред препълнена зала с избиратели от кв. Настан, които бяха дошли да чуят платформата на Коалиция „БСП – лява България“.

„Дариткова закри болницата в Девин, плакахме от безсилие заради бездушието на докторката. ГЕРБ раздели общините на техни и чужди, на малки и големи. Един лев не са отпуснали на община Девин само защото безпартийният кмет бе избран с подкрепата на БСП“, заяви Диана Чаушева.

„Острото противопоставяне е губеща политика. Проспериращите общества са обединени. Радвам се, че каузата за възстановяване на болницата в Девин ни сплоти“, каза водачът на листата на „БСП – лява България“ в област Смолян Дора Янкова. Тя каза на хората от Настан, че правителството на Орешарски по линия на Публично-инвестиционната програма е подкрепило Настан, Селча, Гьоврен и Стоманово с близо 10 милиона лева. „Още много трябва да се подкрепя Девин, трудна община е, необходимо е оживление в туризма, стабилни доходи за хората. Вие се нуждаете от опора, а левицата ви я дава. Помогнете ни да бъдем повече в бъдещия парламент, за да бъде подкрепата ни за вас по-силна“, призова Дора Янкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе