ЕТ „Анри 64” отбеляза своя 25-годишен юбилей с грандиозен концерт, много гости и невиждана заря /СНИМКИ/

 ЕТ „Анри 64” отбеляза своя 25-годишен юбилей с грандиозен концерт, много гости и невиждана заря /СНИМКИ/

На връх 8-ми март фирма “Анри 64-Андрей Кихайов” с грандиозен концерт и пищна заря в присъствието на много гости отбеляза своя 25-годишен юбилей. В зала 1 на Родопски драматичен театър – Смолян в присъствието над 250 гости, сред които народният представител от ПП ГЕРБ Д-р Даниела Дариткова, народният представител на ДПС Хайри Садъков, кметът Николай Мелемов, областният управител Недялко Славов, кметове на общини, председателят на БЛС д-р Иван Маджаров, много гости от чужбина, партньори, съмишленици, приятели, ръководители на институции и ведомства с двучасов концерт и коктейл, фирмата отбеляза своя 25-годишен юбилей. Публиката се наслади на прекрасните песни и танци на учениците от НУФИ "Широка лъка”, малките танцьори по спортни танци, Крисия, Нели Петкова и тримата тенори.

Областният управител Недялко Славов и кметът на града Николай Мелемов поздравиха доц. д-р Андрей Кехайов по случая юбилея и пожелаха още дълъг живот и успешен бизнес на фирма “Анри -64”. Цветя и поздравителни адреси бяха поднесени от РЗИ Смолян, ЕГ "Иван Вазова"-гр.Смолян, съсловни организации и институции. След двучасовия концерт в залата на Родопския драматичен театър, празника продължи във фоайето на театъра с изпълненията на Крисия, Нели Петкова и тримата тенори. Разбира се, като на рожден ден имаше и торта, която семейство Кехайови разряза и почерпи гостите.А за финал на грандиозното парти 7-минутна заря изуми гостите на партито с уникална заря.

"На този прекрасен ден, на този прекрасен празник на дамите, 8-ми март имаме честта и удоволствието заедно да отбележим съществуването на фирма ЕТ Анри 64 за 25-ти юбилеен път. Някои от вас са част от фирмата от самото начало, а много други се включват през изминалите 25 години. ЕТ „Анри 64“ започва дейността си с няколко човека, за да стигне до компания с десетки хиляди клиенти и партньори като Приста Ойл, Нефтохим, Монбат, Лукойл, Инса Ойл, Петрол и много други.

Бих искала да ви върна 25 години назад във времето, за да знаете и предисторията на повода, който честваме днес! Бизнесът си доц. Кехайов започва на 30 годишна възраст. Фирмата ЕТ „Анри 64„ е създадена на 8 март 1994 г. в областния град Смолян. Дейността й се развива в основни направления като Продажби на едро на горива за отопление, горива за МПС, масла, акумулатори, гуми и инертни материали. С огромно желание и не малко притеснение, но амбициран да създаде компания с история и традиция на 08.03.1994г. доц. Кехайов започва с голямо вълнение и ентусиазъм едно незабравимо пътуване. През 1990г. доц. Кехайов завършва Медицинския университет в Пловдив. През 1994г. той решава да създаде семейство с прекрасната дама до себе си- Анета и двамата скоро очакват своето дете- Весела. Подтикнат от това доц. Кехайов търси възможност да даде по-добър живот и реализация на идеите и потенциала си. Така започва прохождането", каза по време на концерта дъщерята на доц.д-р Кехайов Весела.

„ЕТ „Анри 64" гарантира качество и професионализъм и за съществуването си няма рекламации и неизпълнени договори. Стъпка е и убеждението, да бъдеш над лесното печелене и временните явления, да бъдеш лоялен данъкоплатец и работодател. През първата година на своята регистрация ЕТ ”АНРИ-64” заема значително място на пазара. За своята 25 годишна история фирмата може да се похвали с приходи над 350 милиона. Своят успех фирмата не би достигнала без квалифицирани и лоялни сътрудници. Към момента във фирмата работят 70 специалисти и работници, които притежават необходимата квалификация и дългогодишен опит, за да могат да предлагат на своите клиенти високо качество и сигурно партньорство.

Едни от ключовите черти на доц. Кехайов са неговата благородна и родолюбива същност. За 25 години ЕТ „Анри 64” е финансирала благотворителни проекти и е подпомагала социално слаби, спонсорирала е големи спортисти и спортни организации и е поддържала културното развитие в страната ни. Не малко шампиони и творци са част от историята на фирмата. Всичко, което е постигнал, доц. Кехайов се отдава на взаимното доверие и коректност, независимо дали моментите са трудни или не. Паралелно с търговския бизнес се развиват и хуманитарните му интереси и цели. Не спира професионално си развитие, като лекар общественик. В периода 2002-2009г доц. Кехайов е председател на Българския лекарски съюз. Междувременно завършва и магистратура „Здравен мениджмънт” и става доктор на медицинските науки. През 2017 г. е избран на академична длъжност „доцент” в катедра „Здравна политика и мениджмънт” във Факултета по Обществено здраве на МУ. Създава сдружение ,,Югоизточно европейски медицински форум“, който ежегодно обединява забележителни лекари от Европа и света, давайки им платформа за дискусия относно проблемите в здравните системи и методи за разрешаването им. Автор е на над 30 научни публикации в наши и чужди списания в областта на Стратегическия мениджмънт на здравеопазването, Здравна политика и мениджмънт, Управление на риска в болничната помощ и други, в това число – 5 монографии. Има над 50 участия в научни форуми /международни конгреси, конференции и симпозиуми/. Автор е на първия Алманах на българските лекари-общественици в България отдавайки своето признание и давайки на нацията пореден повод за гордост. Почетен член е на Македонската, Грузинската и Украинската Медицински Асоциации, а знанията и опита му в здравната система се ползват от редица страни. Отличен е от Световната медицинска асоциация и Министерство на здравеопазването на Република България за приноса си към световното здравеопазване. През 2016г. е обявен и за почетен гражданин на Неделино. След всичко това без съмнение можем да заявим, че опита и практиката натрупана с години, както и резултатите, са сигурни признаци за бъдещото развитие на фирмата и нейния просперитет.

По повод 25-годишнината на фирмата президентът доц.д-р Андрей Кехайов обяви от днес за всички свои клиенти намаление на горивата с 10ст. на литър.

Вирни се горе