Двугласът привлече Миков в Неделино

 Двугласът привлече Миков в Неделино

България не може да се дели на малки и големи населени места, заяви лидерът на социалистите

България не може да се дели на малки и големи населени места, всички трябва да се развиват и хората да живеят еднакво добре. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков в Неделино. Той бе официален гост на празника на града заедно с кандидат-депутатите за народни представители от „БСП лява България” в Смолян – Дора Янкова, Емил Хумчев, Валентина Павлова, д-р Мариана Методиева, Светослав Димитров, Венцислав Венков и Слава Пепеланова.

Миков приветства участниците във Втория балкански фолклорен фестивал, който събра над 3600 участници в 180 състава от 8 държави, и честити на неделинци 40-годишнината от обявяването на града и 80-ата годишнина от неговото именуване.

„България е богата с различни хора, с различни етноси,с различни религии. Балканите сме богати с различните етноси и религии и трябва да махаме границите на Балканите, нещо което Неделино прави успешно с фолклорния фестивал, което е нашето национално богатство”, заяви от сцената Миков.

Лидерът на БСП подчерта, че приоритет за социалистите ще бъде довършване на пътя Неделино – Крайна – Долен, което ще позволи бърза връзка на общината с Гърция през „Маказа”. „Нашето правителство даде начало на строителството”, припомни Миков и добави, че ще държи лично да се построи хубав и модерен път.

„С откриването на минералната вода в Неделино инфраструктурата трябва да се развива, за да привличате туристи и да расте икономиката”, каза още председателят на левицата.

Той даде висока оценка за работата на Дора Янкова като депутат в 42-то Народно събрание и на кмета на общината Стоян Беширов, благодарение на което общината е реализирала проекти за милиони за подобряване живота на хората. Лидерът на БСП поздрави неделинци и с новооткритата детска градина.

В Неделино Миков раздаде десетки автографи и се снима с множество граждани. Хората призоваха лидера на БСП да продължи справедливата политика и да не допуска нов социален геноцид и забравяне на малките населени места. „Действайте с твърда ръка, без безпринципни коалиции”, настояха активисти на столетницата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе