Дрогирани шофьори и в Чепеларе, мъж изхвърли амфетамини от якето си

Дрогирани шофьори и в Чепеларе, мъж изхвърли амфетамини от якето си

Криминалистите от Чепеларе установиха вчера три случая на заловени шофьори, употребили наркотични вещества и един за притежание.

На 8 март в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу К.Н.Д. на 35 години от Пловдив, който около 11.40 ч. на ул. “Беломорска” и кръстовището за СБА е управлявал лек автомобил “Мицубиши Колт” със смолянска регистрация, собственост на 29-годишен мъж от Чепеларе, под въздействието на наркотични вещества – тетрахидроканабинов/канабис/, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Започнато е бързо производство срещу К.Т.Б. на 35 години от Чепеларе, който около 15.30 ч. в Чепеларе на път II-86 при км. 75+900 (до бензиностанция “Спринт”) е управлявал собственият си лек автомобил “Сеат Ибиза” със смолянска регистрация, след употреба на наркотични вещества – тетрахидроканабинол/канабис/, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24часа. Работата по случая продължава.

Бързо производство е образувано и срещу В.К.И. на 30 години от гр. Сливен, който на 08.03.2018 г. около 15.00 ч. в К.К. Пампорово, при извършване на полицейска проверка, изхвърля от десния джоб на якето топче със светъл цвят и неправилна форма завито в найлон, което е с бруто тегло 1.45 грама. При направения полеви наркотест веществото реагира на амфетамин. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. 30-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Вирни се горе