Доц.д-р Андрей Кехайов и ANDREWS/ облякоха с абитуриенски облекла зрелостници от пет общини в област Смолян

 Доц.д-р Андрей Кехайов и ANDREWS/ облякоха с абитуриенски облекла зрелостници от пет общини в област Смолян

Над 30 зрелостници получиха абитуриенски облекла за предстоящите балове. От област Смолян младежите са над 15. Имената на учениците, които завършват средното си образование през тази учебна година, и нямат финансова възможност да си закупят официални костюми за абитуриентския бал, бяха предложени от кметовете на общините Смолян, Неделино, Рудозем, Мадан и Златоград в област Смолян. А щедрият жест към абитуриентите направи ЕТ “Анри-64”, доц. д-р Андрей Кехайов. Благородния жест към младите хора има своята предистория?

На 8-ми март по време на тържеството по случай 25-години от създаването на фирма ЕТ “Анри-64”, собственикът и управител Доц.д-р Андрей Кехайов обяви, че ще подари официални облекла на зрелостници от общините в област Смолян, в които фирма “Анри-64” извършва търговска дейност. Вчера, обещанието от доц. Кехайов беше изпълнено и стана факт, и благодарение на мениджъри от известната марка ANDREWS/ фешън, които в х-л “Дикас” облякоха с официални рокли, костюми, ризи и обувки завършващите ученици, които пристигнаха с кметовете на населените места.

“Това е едно коректно партньорство с една изключително сериозна компания в България ANDREWS/, която е емблема за качество и стил, и което партньорство се финансира изцяло от фирма ЕТ “Анри-64” гр.Смолян. Разходите за пътуването на децата до Смолян и обратно също е поета от фирма “Анри-64”, която се занимава с търговия на горива и петролни продукти.”, каза доц.д-р Андрей Кехайов. “Благодарен съм на ANDREWS/, защото тази компания за първи път направи изключение и изнася продуктите извън тяхната мрежа за разпространение, благодаря за жеста”, допълни още доц. Кехайов. “Идеята е не да правим пи ар политика тук и сега, а мой ангажимент, който изпълних и това ме прави щастлив. Това е друг тип отношение. Моето удовлетворение е в това, че успяхме да направим децата щастливи и да бъдат равнопоставени на бала си. Най-важното е децата да се чувстват добре и да бъдат достойни граждани на нашата страна, каза собственикът на фирма “Анри-64”. Освен това с този жест искам да покажа, че когато казваме и обещаваме нещо, трябва да го изпълним, посочи доц.Кехайов. Има съпричастност и взаимодействие, аз искам да благодаря и на кметовете на общините, които придружиха децата днес и са заедно тук с тях.”, заяви доц.Кехайов.

"Направихме съвместен проект да предоставим на младите хора от област Смолян, които са затруднени за абитуриенския бал официални тоалети, за да се почустват комфортно и добре на своя празник по случай завършването на средното образование с нашите облекла.",коментира пред SmolyanNews.com мениджър корпоративно обслужване в ANDREWS/.

“Това е важен момент в техния живот, затова сме тук. Благодаря за този социален жест на доц.Кехайов и пожелавам успех на децата”, каза кметът на община Смолян Николай Мелемов. Общо седем абитуриенти от общината получиха своите официални тоалети за бала.

“Благодаря на доц.Кехайов, това е прекрасна инициатива и се надявам и други представители на бизнеса и не само да последват този пример, за да покажем, че може и добри неща да се случват в нашите общини.” Това каза кметът на община Мадан Фахри Молайснов. Сърдечни благодарности към доц. д-р Андрей Кехайов за благородния жест и радостта, която подари на зрелостници от област Смолян. В навечерието на абитуриентските балове бих искал да пожелая на всички завършващи да бъдат здрави, добри и никога да не забравят, че могат, знаят и ще успеят! Те са нашето бъдеще!", заяви кметът на родопската община.

“Почетният гражданин на Община Неделино, доц.д-р Андрей Кехайов, направи поредния си човешки, благороден жест, като осигури на около 15 зрелостници в неравностойно положение от Област Смолян, официални облекла за предстоящия им абитуриентски бал. Като кмет на Неделино, благодаря сърдечно на доц. Кехайов както от свое име, така и от името на тримата абитуриенти от нашата община, които заслужават и ще имат най-прекрасната си абитуриентска вечер! Със своя жест, доц. Кехайов доказа и този път, че почетната титла, с която е удостоен от Община Неделино, не е просто въпрос на чест, а въпрос основно на отговорност, която той носи достойно!”, заяви кметът на община Неделино Боян Кехайов.

За всички абитуриенти освен официални тоалети за предстоящите балове имаше и обяд. В края на емоционалната среща доц.д-р Андрей Кехайов пожела успех на абитуриентите в избора на поприще, в което да се развиват, а те му благодариха за жеста.

Като преподавател в Медицинския университет във факултет по Обществено здраве в катедра „Здравна политика и мениджмънт“ доц. д-р Андрей Кехайов обяви и новия си проект. От тази година той ще финансира обучението във факултета на петима студенти от Смолянска област. „Те естествено ще трябва да отговарят на определени критерии, които ще обявя допълнително“, посочи доц. Кехайов.

Вирни се горе