Допълнителен прием на студенти в Технически колеж - гр.Смолян

 Допълнителен прием на студенти в Технически колеж - гр.Смолян

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ „ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ” ТЕХНИЧЕСКИ КОЛЕЖ в гр. СМОЛЯН обявява допълнителен прием по специалностите:

МАШИНОСТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛНА ТЕХНИКА ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА И ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ КОМПЮТЪРНИ И КОМУНИКАЦИОННИ СИСТЕМИ

Срокът на обучение е 3 години. Формата на обучение е съботно-неделна и позволява студентите да учат и работят едновременно. Завършилите студенти получават диплома за висше образование с образователно-квалификационна степен “Професионален бакалавър”. Обучението е по учебни програми, близки с тези на техническите университети в страната и създава условия за бързо израстване до изискванията за степента “магистър”.

Кандидатите подават документи и полагат състезателен изпит по Математика (важи програмата на ПУ „Паисий Хилендарски”), който се организира и провеждав Технически колеж в гр. Смолян на 20 септември 2013 год.

Оценката от Държавен зрелостен изпит по Математика, Физика и астрономия или Български език и литература, както и от конкурсни изпити по Математика, Информатика или Физика, положени в друго висше училище в годината на кандидатстването, се признава за Колежа в гр. Смолян

На разположение на студентите са общежитие и студентски стол. Колежът отпуска ежемесечни стипендии и еднократни помощи за студентите.

Семестриалната такса е 320.00 лв.

Колежът има възможност да осигури работа на студентите, които имат желание да учат и работят едновременно.

гр. Смолян, ул. „Дичо Петров” № 28, тел. 0301/6 33 27, 0878/50 30 55 Е-mail: tk-smolian@dir.bg http://www.tk-smolian.eu

Вирни се горе