Десети юбилеен международен медицински конгрес ще се проведе в периода 5-8 септември

Десети юбилеен международен медицински конгрес ще се проведе в периода 5-8 септември

Югоизточно-европейският медицински форум (ЮЕМФ) има удоволствието да Ви покани на своя Десети юбилеен международен медицински конгрес, който ще се проведе в периода 05.09-08.09.2019г., в х-л Маринела, гр. София, България.

Конгресът ще обсъжда едни от най-приоритетните за Европа теми в областта на здравеопазването, като стареене на населението, бъбречни и сърдечни трансплантации, репродуктивно здраве, ортопедия и травматология и други. В дневният ред на форума е интегрирана платформа за дискусии по политически свързаните проблеми на здравеопазването в страните от югоизточна Европа на тема – „Предизвикателства в здравеопазването през XXI век. Ценности и принципи“, в която ще участват Президентът на Световната Медицинска Асоциация – Проф. Леонид Айделман и Г-н Кирил Ананиев – Министър на здравеопазването на Република България.

Предстоящият юбилеен десети конгрес е сред най-големите форуми за здраве в Европа, който събира в София лекарски елит от над 20 страни – ректори на престижни университети от Русия, Словения, Северна Македония, представители на академичната и научна общност, световно известни специалисти по трансплантации, членове на световни и европейски медицински асоциации, съсловни организации, директори на лечебни заведения, здравни мениджъри и други.

На официална гала вечеря, която ще се проведе на 06.09.2019г., ЮЕМФ ще връчи традиционният годишен приз „Заслужил лекар на Югоизточна Европа” за изключителен принос към медицинската наука и практика. В допълнение ще награди отличилите се участници в конгреса с почетни плакети.

Вирни се горе