Депутатът Димчо Михалевски организира Коледно тържество за 120 деца от община Смолян

 Депутатът Димчо Михалевски организира Коледно тържество за 120 деца от община Смолян

Над 120 деца от община Смолян получиха подаръци по случай Коледа и Нова година от депутатът от Коалиция за Българи инж. Димчо Михалевски. За трета поредна година народният представител организира тържество за децата с увреждания заедно със Съюза на инвалидите в Смолян и Младежкия православен център „Чисти сърца” и фирми-спонсори. За децата и родителите им бе осигурен празничен обяд, музикална програма и игри. Лично Дядо коледа зарадва малчуганите с подаръци според възрастта им. За по-големите деца депутатът осигури енциклопедии. Младежите от „Чисти сърца” също дариха децата с лакомства и плодове.

От името на децата благодарности към депутата поднесе председателят на Съюза на инвалидите в Смолян Захарина Славчева. Тя пожела на Димчо Михалевски да бъде все така добър човек и да продължи да прави добрини за децата. „Вие направихте за поредна година всички нас щастливи. Вие сте истински наш приятел”, подчерта Славчева. Тя покани депутата да стане член на Съюза на инвалидите, тъй като институцията има нужда от здрави хора, които да помагат на изпадналите в беда, за да може животът им да е по-лек.

От своя страна инж. Михалевски заяви, че децата са негови приятели и винаги ще ги подкрепя и подпомага. „Бъдете живи и здрави, силни и единни. Заедно ще решаваме всички въпроси”, посочи Михалевски.

Много деца поздравиха депутата с песни и стихчета по случай Коледа. Десетки си направиха и снимки за спомен с него.

Вирни се горе